A 'COLGADOS DEL ARO'

Siro López recorda la seva ruptura professional amb Pedrerol: «Va fer promeses que no va complir»

El periodista esportiu va revelar el motiu pel qual va finalitzar la seva relació amb l'actual presentador d''El chiringuito de jugones'

siro-lopez-pedrerol

siro-lopez-pedrerol

2
Es llegeix en minuts
Sergio L. Merillas

Fa set anys, Josep Pedrerol va finalitzar una convulsa etapa a Intereconomía al capdavant de ‘Punto pelota’, la tertúlia esportiva que es va emportar el grup Atresmedia juntament amb la majoria del seu equip sota el nom d’‘El chiringuito de jugones’. Entre ells es trobava Siro López, la mà dreta del presentador. No obstant, tan sols va durar un mes en el nou format, ja que finalment va decidir acceptar una oferta de Mediaset.

Una polèmica sorgida sobre la qual el mateix Siro va tornar a pronunciar-se aquest dimecres. En l’última entrega de ‘Colgados del aro’, espai capitanejat per Juamna López Iturriaga a Youtube, el periodista va parlar amb naturalitat sobre la seva ruptura professional amb Pedrerol. 

«Quan et veia a ‘Punto pelota’ em queies bé, et veia un tipus passional», va començar dient Ibai Llanos, locutor d’eSports. Això va donar peu que Siro recordés el seu pas pel programa d’Intereconomía, on va protagonitzar algunes fugides per al record: «Quan me n’anava de plató, ho feia seriosament. No estava pactat; les dues vegades que vaig sortir del plató amb Pedrerol, em vaig emprenyar amb ell. L’endemà em trucava i em demanava disculpes». 

«El Siro real és aquest. Jo només discuteixo per diners, si a vosaltres no us puc convèncer del que penso, acabo allà la discussió. Discutir i barallar-me no era la meva imatge real i no ho faig, només si em paguen... i això és el que feien», va apuntar entre rialles el col·laborador de ‘Colgados del aro’. 

Siro López: «No vull remoure aigües passades»

Al parlar del seu breu pas per ‘El chiringuito’, Siro va comentar que feia un temps que Mediaset intentava fitxar-lo: «Anaven darrere de mi perquè me n’anés a ‘Tiki taka’ i em van donar la possibilitat de fer el Mundial de bàsquet». «Havia dit que no, perquè estàvem passant-ho malament a Intereconomía. No ens pagaven i em semblava que era abandonar el barco», va recordar. 

Notícies relacionades

No obstant, tot va canviar quan l’equip va aterrar a Atresmedia a principis del 2014. «Vaig començar a veure coses rares en Pedrerol. Em va prometre una cosa i se’n va desdir, després me’n va prometre una altra i va tornar a fer-ho», va assegurar el comunicador esportiu per explicar el motiu de la seva separació de Pedrerol, que suposadament li va garantir certes condicions que finalment no van tirar endavant. 

Davant la possible repercussió de les seves paraules, Siro ha escrit un missatge a Twitter en el qual afirma que la seva intenció no és la de generar cap tipus de guerra mediàtica entre tots dos. «Sento que un comentari entre amics pugui remoure aigües passades. A Pedrerol només li puc agrair el seu interès per la salut de la meva dona en aquests dies», ha remarcat per evitar qualsevol tipus d’enfrontament.