MALES NOTÍCIES

El coronavirus deixa en 'stand by' 'El desafío', el nou projecte de Pablo Motos per a Antena 3

El format, que se li va oferir presentar a Roberto Leal, ha quedat paralitzat per la crisi sanitària

pablo-motos

pablo-motos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La crisi del coronavirus ha paralitzat tot el país, i per tant, la indústria televisiva també se n’ha vist afectada. Un dels projectes que ha quedat en ‘stand by’ per l’alerta sanitària ha sigut ’El desafío’, el nou format de la productora d’‘El Hormiguero’ que se li ha ofert presentar a Roberto Leal, tal com va explicar en exclusiva YOTELE

Pablo Motos va anunciar ahir a la nit a Antena 3 que, de moment, el ‘game show’ ha hagut d’aturar el procés de producció. «En teníem ja els convidats, molt bons», va lamentar el presentador, que va revelar que també estava preparat el lloc en què es gravaria: «¿Sabeu el que costa llogar un lloc gran amb el sostre alt?»

De moment, el futur d’‘El desafío’ és incert, tot i que Motos va voler compartir el seu optimisme: «L’hem deixat en ‘stand by’». «És un programa on gent que no està capacitada per fer alguna cosa la fa», va revelar el comunicador, que tenia previst participar en el format: «Si tot va com havia d’anar, jo faré un repte d’una cosa completament absurda per a mi». 

Roberto Leal, el candidat per presentar ‘El desafío’

Tal com va explicar aquest portal en exclusiva dilluns passat, Antena 3 ha realitzat una oferta a Roberto Leal perquè presenti ’Pasapalabra’ i ’El desafío’. Actualment les negociacions estan obertes, tot i que les fonts consultades per YOTELE asseguren que arribaran a bon terme. 

Notícies relacionades

La intenció de l’actual presentador d’‘OT 2020’ era esperar per firmar el seu nou acord a què acabés l’actual edició del ‘talent show’, però la suspensió temporal a causa del coronavirus han obligat a replantejar la situació.

Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, la necessitat de Leal era que se li permetés acabar de presentar ‘OT 2020’ des del moment en què el format tornés a la graella, petició a què Atresmedia ha accedit.

Temes:

Pablo Motos