CRÍTICA AMB EL GOVERN

Ana Rosa, a María Jesús Montero: «No és moment de culpar, però han de reflexionar per les marxes del 8-M»

La presentadora ha tornat a mostrar-se crítica amb el Govern de Pedro Sánchez davant de la crisi pel coronavirus

ar-maria-jesus-montero

ar-maria-jesus-montero

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Durant els últims dies, Ana Rosa Quintana s’ha mostrat molt crítica amb la gestió del Govern davant de la crisi sanitària pel coronavirus. Una actitud que ha mantingut aquest matí en el seu programa, on ha entrevistat en directe la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero. Entre altres qüestions, la presentadora li ha preguntat per la polèmica celebració de la manifestació del 8-M, ja que molts consideren que no s’hauria d’haver autoritzar mai al conèixer l’arribada del virus al nostre país. 

«En algun moment hauran de fer una reflexió de per què es va autoritzar tot el que es va autoritzar. La manifestació del 8-M, però també altres esdeveniments artístics, esportius i polítics. ¿Per què no es van prendre les mesures abans?», ha posat sobre la taula Ana Rosa, que malgrat tot, ha assegurat que «no és el moment de donar la culpa a ningú»

La ministra, per la seva banda, ha defensat que en aquell moment no tenien prou informació per prevenir la crisi sanitària: «Qualsevol especulació que es faci respecte al que podia haver passat fa 15 o 20 dies no es correspon amb la realitat del que en aquell moment els científics i sanitaris coneixien sobre un virus que es desenvolupava només a la Xina». 

Montero, que ha volgut deixar clar que «el Govern no ha deixat d’actuar en cap moment», considera que «seria injust responsabilitzar científics, sanitaris, experts o governs». «Ens enfrontem a una pandèmia que té aquesta característica, no sabem com evoluciona ni com es comporta. Ara en tenim molt més coneixement del que en teníem», ha afegit. 

Notícies relacionades

Durant l’entrevista, Ana Rosa també li ha traslladat una de les qüestions que més preocupen els ciutadans: el temps que tardarà a arribar el material necessari per combatre el Covid-19 al nostre país. «Tots els països estan lluitant pel material de la Xina. Estem en una guerra autèntica per aconseguir respiradors, mascaretes, tests ràpids», ha assegurat la ministra. 

Així mateix, Montero ha apuntat a «un problema de producció en l’àmbit mundial». «No s’estan complint els terminis d’entrega. Hem tingut entregues inferiors a les previstes, però es repararan en els pròxims dies», ha garantit.