AQUESTA NIT

Pablo Motos torna amb 'El Hormiguero' des de casa: «Fer un programa nou ha sigut un caos»

El presentador va xerrar amb Cristina Pardo a laSexta per avançar els detalls del nou format, adaptat a les circumstàncies actuals pel coronavirus

pablo-motos

pablo-motos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El hormiguero’ ha sigut una de les víctimes del coronavirus a nivell televisiu. Antena 3 va decidir suspendre l’espai d’entreteniment per programar al seu lloc un especial informatiu amb Vicente Vallés al capdavant. No obstant, en aquests dies, Pablo Motos i el seu equip han reformulat el format perquè pugui continuar emetent-se des de les seves respectives cases. 

D’aquesta forma, Antena 3 llançarà aquesta nit ‘El hormiguero: quédate en casa’, que reinventarà l’espai d’entreteniment per estar adaptat a les circumstàncies actuals. Aquest diumenge en ‘Liarla Pardo’, Pablo Motos va participar a través d’una videotrucada per oferir nous detalls d’aquest projecte: «Estic treballant com un burro. Engegar un programa completament diferent ha sigut un caos, amb només un terç de la gent». 

Entre rialles, el presentador va assegurar que ha decidit «copiar» el programa que presenta Cristina Pardo en el cap de setmana de laSexta. «Farem una versió còmica de ‘Liarla Pardo’. Farem una taula amb convidats per videotrucada. Miguel Ángel Revilla, Pilar Rubio i Sergio Ramos, Alejandro Sanz, Antonio Banderas, Mario Casas, Paula Echevarría... Ens explicaran com els va i com ho estan vivint», va explicar Motos. 

Notícies relacionades

Així mateix, va compartir el seu desig d’ajudar que els espectadors passin una bona estona: «Farem seccions per ajudar al capdavant i al cos. Cal alleujar la muntanya russa d’emocions que tenim, cal ordenar els sentiments i començar a caminar. Ens hem quedat en el xoc i per algun lloc hem de començar a obrir el camí, amb tota la humilitat del món». 

Al ser preguntat sobre com està vivint tota aquesta situació, Motos va reconèixer que està «preocupat» i que passa per diferents estats d’ànim al llarg del dia. «Estic seguint un mantra: ‘Centra’t en el present’. No penso més enllà d’això i m’està servint. Quan comença la ment a divagar, penso en això», va compartir amb els espectadors de laSexta. 

Temes:

El hormiguero