EL PRESENTADOR RESPON

Crítiques a David Broncano des d'Itàlia per una broma sobre el coronavirus a 'La resistencia'

El conductor del 'late night' de Movistar+ ha assegurat que en els últims dies ha après «molts insults en italià»

david-broncano

david-broncano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

David Broncano s’ha vist obligat a respondre a l’allau de crítiques que li han arribat durant els últims dies des d’Itàlia. Dimecres passat es va emetre l’última entrega de ‘La resistencia’ amb públic, a causa de la crisi sanitària que ha buidat els platós de televisió. «¡Sou els últims!», va exclamar el presentador mentre els assistents començaven a corejar: «¡Coronavirus, oé!».

Un vídeo que ha arribat fins al país transalpí, el més afectat de tot Europa. «Estic aprenent molt italià, molt insult en italià», va assegurar Broncano dilluns passat a ‘La vida moderna’, el programa que presenta a la Cadena SER i que aquests dies està gravant des de casa seva.

Notícies relacionades

«L’altre dia a ‘La resistencia’ es va cantar “coronavirus, oé”. Ho vam fer perquè vaig dir que era l’últim dia amb públic i la gent, en conya, va començar a corejar això», va explicar l’humorista, per posar en situació els seus oients.

Per defensar-se, Broncano va explicar que a Itàlia s’ha agafat el fragment on només apareix ell cantant, cosa que dona peu que es descontextualitzi la broma: «L’han posat un parell d’instagramers amb 2 milions de seguidors i... oh, ‘shit’!». «L’humor italià és encara pitjor que el nostre, no l’entenc», va apuntar Quequé sense donar més importància a aquest assumpte.