MOLT ALTERAT

El metge viral Spiriman sembra el pànic i critica 'Sálvame': «No sé què feu allà, fiqueu-vos a casa»

Jesús Candel, metge granadí, ha connectat aquesta tarda amb el programa de Telecinco, on ha mostrat la seva indignació amb el sistema sanitari i els polítics

img-0190

img-0190

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Des de fa ja una setmana, ‘Sálvame’ ha modificat els seus continguts per donar prioritat a la informació sobre l’avenç del coronavirus comptant amb una taula d’experts. Avui, el programa ha connectat via Skype amb Jesús Candel, més conegut com Spiriman, metge granadí que s’ha fet viral aquests dies amb el seu relat sobre la malaltia.

El sanitari ha mostrat la seva preocupació davant de l’amenaça del virus i ha llançat un missatge bastant alarmista a la població sobre la malaltia. En un moment de la conversa, el catedràtic Jesús Sánchez ha qüestionat el seu discurs i tots dos s’han embolicat sobre el nombre de morts que hi ha hagut a l’hospital on ell treballa.

No obstant, poc a poc les seves crítiques se n’han anat dirigint el programa per la presència de diverses persones al plató. «Aquest programa ha modificat el seu format, aquí es dona informació per a la salut. No estàs sent just. Has de reflexionar el que estàs dient», li ha demanat Sánchez.

«Munteu escàndols en aquests programes, i estem parlant de la vida de la gent. ¡I a la gent avui li han deixat anar a treballar!», ha exclamat visiblement alterat. En aquell moment, Jorge Javier ha intentat frenar-lo: «Estàs expressant-te amb total llibertat. Però em sembla que arriba un moment en què estàs traspassant la línia».

Candel ha seguit la seva i ha mostrat la seva indignació amb el govern: «Deixeu-me que digui la merda de polítics que tenim a Espanya, perquè Marlaska ni Pedro Sánchez mereixen el meu respecte. ¿Que no puc dir que un president del govern és un merda?», ha cridat el metge.  «¿Tu creus que en aquests moments ajuda dir el que has dit del president?», li ha qüestionat el presentador.

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions

«¡Que us fiqueu a les cases! País de pandereta».

No obstant, Spiriman no s’ha frenat: «Quin país de pandereta». Intentant reconduir la conversa, Jorge Javier li ha demanat que donés algun consell a l’audiència i deixés al marge les seves opinions sobre el govern. «¡Que us fiqueu a les cases! No sé què fan aquests senyors allà que són metges», ha dit el metge, que s’ha queixat repetides vegades sobre la presència dels experts.

Notícies relacionades

«¡Estem fins als collons els professionals de la sanitat pública!», ha tornat a repetir el metge. «És el moment de sumar, no de retreure», ha apuntat llavors Sánchez en plató, a la qual cosa ell replicava: «Doncs mira’t les xarxes socials, a veure si estic deixant de sumar». «El que té raó no és el que té més seguidors», ha sentenciat el catedràtic poc abans que Jorge Javier acomiadés la connexió.