CANVI DE PLANS

Roberto Carlos, en quarantena pel coronavirus, cancel·la la seva visita a 'El hormiguero' però intervé per telèfon

Aquest dijous l'exfutbolista del Reial Madrid no va poder acudir al programa de Pablo Motos

roberto-carlos

roberto-carlos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest dijous ‘El hormiguero’ va tornar a veure’s afectat pel coronavirus. El programa de Pablo Motos, que des d’aquesta setmana s’emet sense públic per evitar qualsevol tipus de contagi, ahir a la nit va rebre al seu plató el futbolista Julio Baptista, que acudia per presentar el partit benèfic Corazón Classic Match que organitza cada any el Reial Madrid. 

Juntament amb ell hauria d’haver acudit Roberto Carlos, però finalment va haver de cancel·lar el seu compromís amb el programa a l’estar en quarantena. No obstant, sí que va poder participar per telèfon per explicar la situació: «Tenia moltes ganes de ser amb vosaltres avui però no ha pogut ser, hem rebut una notificació del club i aquí som, a casa tot el dia». 

Notícies relacionades

Aprofitant l’altaveu que li estava donant el programa d’Antena 3, l’exfutbolista del Reial Madrid va voler enviar un missatge de responsabilitat a tots els espectadors: «Demano a la gent que no surti gaire de casa perquè la situació és molt complicada i s’ha d’acabar com més aviat millor amb el coronavirus», va afirmar durant la seva intervenció.

Durant l’inici del programa, Pablo Motos va fer una nova reflexió sobre el coronavirus. «La nostra vida canviarà i no se sap per quant temps», va apuntar el presentador abans d’enumerar les cinc fases psicològiques que, segons ell, cal superar: «La negació, l’enuig, la tristesa, l’acceptació i la superació». 

Temes:

El hormiguero