ENGINYOSA MESURA

'Late motiv' es trasllada a un búnquer al quedar-se sense públic pel coronavirus

El 'late night' d'Andreu Buenafuente va canviar de decorat perquè no es notés l'absència d'espectadors

late-motiv

late-motiv

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els programes de televisió s’han quedat sense públic als platós com a mesura de precaució davant el coronavirus. Un és ‘Late motiv’, que s’ha adaptat a aquesta nova situació traslladant el seu equip a un búnquer, un espai més reduït que es mantindrà com el decorat del ‘late night’ de Movistar+ durant els pròxims dies, tal com va explicar Andreu Buenafuente

«Bona nit, Espanya. La cosa està molt malament», va començar dient el presentador des dels passadissos de Movistar. «No descobreixo res si dic que el món és pres pel pànic per la pandèmia, i crec que en aquests moments la nostra obligació és enviar un missatge d’assossec, de tranquil·litat i de calma», va afegir mentre de fons s’escoltava la veu d’una dona: «¡Morirem tots!»

Notícies relacionades

«No passa res; és una noia que és autònoma», va apuntar l’humorista abans de baixar per unes escales que conduïen a l’entrada del búnquer. «És una zona més protegida dins dels estudis de Movistar. És una zona tranquil·la, molt a prop del centre de la Terra», va comentar Buenafuente durant la introducció del programa mentre intentava obrir la porta del seu nou centre d’operacions. 

El format produït per El Terrat va tornar a demostrar el seu enginy amb la posada en marxa de ‘Late Motiv Búnker’, que serà la seva denominació fins a nou avís. D’aquesta manera, el programa no només es va limitar a prohibir l’entrada de públic al plató pel coronavirus, sinó que va buscar una solució per crear un ambient més íntim en el qual no es trobés a faltar la presència dels espectadors. «Imagina’t quina tristesa... el nostre plató habitual, gran com és, però buit. Això és una pena que et mors», va assenyalar Buenafuente. 

Temes:

Late motiv