FA HISTÒRIA

'OT 2020': Samantha creua la passarel·la en cadira de rodes i les xarxes s'omplen de mems

La concursant té el genoll immobilitzat després de tenir un petit accident a l'Acadèmia

samantha

samantha

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Una setmana més, Samantha es va convertir en la gran protagonista de la gala setmanal d’‘OT 2020’. En aquesta ocasió no va ser per un bon motiu, ja que la concursant va aparèixer en cadira de rodes per l’accident que va tenir a l’Acadèmia diumenge al matí. Tot i així, amb el genoll immobilitzat, la valenciana ho va donar tot sobre l’escenari amb Anaju per interpretar la mítica ‘Girls just want to have fun’, de Cyndi Lauper

No obstant, Samantha no va estar gaire encertada en termes vocals i els jutges van decidir proposar-la per abandonar la competició. «Estem veient evolucions molt potents i ens agradaria veure-la en tu. La setmana passada vas posar el llistó alt i aquesta setmana ha quedat una mica per sota», va valorar Nina al comunicar-li que estava nominada. 

Notícies relacionades

Més endavant, els professors van decidir salvar-la i es va poder reunir amb els seus companys, amb una peculiaritat mai abans vista al ‘talent show’. Samantha va ser la primera concursant de la història del format que va creuar la passarel·la en una cadira de rodes, adornada per a l’ocasió amb una llampant pelfa de color rosa. 

Per ajudar-la, una ballarina va entrar al plató i va empènyer la cadira perquè pogués fer el mateix recorregut que la resta de salvats, donant lloc a una divertida escena que es va convertir en el més comentat de la nit. «Això és un quadro», deia la carismàtica cantant, que va provocar que les xarxes s’omplissin de mems.