EN EL SEU PROGRAMA

Cristina Pardo, contra el Govern pel 'cas Ábalos': «Un polític no ha de mentir»

La presentadora de 'Liarla Pardo' ha mostrat el seu enuig amb l'Executiu de Pedro Sánchez

cristina-pardo

cristina-pardo

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest diumenge, els col·laboradors de ‘Liarla Pardo’ van intercanviar opinions sobre la polèmica que envolta José Luis Ábalos, ministre de Transport, per la seva trobada a l’aeroport de Barajas amb Delcy Rodríguez, la número dos de Nicolás Maduro. La mateixa presentadora del format de laSexta, Cristina Pardo, va voler compartir amb els espectadors la seva visió sobre tot aquest assumpte d’una manera molt contundent.

«Escoltant Pedro Sánchez rient amb José Luis i a Carmen Calvo dient que Veneçuela no li importa a ningú... ¿de veritat estem parlant només de Veneçuela o d’un ministre que no ha dit tota la veritat i d’un Govern que està sent opac respecte a les explicacions d’una cosa que ha passat?», va començar dient, mostrant-se molt crítica amb l’actitud que han adoptat el president de l’Executiu i la vicepresidenta.

Notícies relacionades

Així mateix, Pardo va remarcar que «m’és igual que sigui Veneçuela o un altre tema». «¡No han dit la veritat!», va exclamar fent referència a les explicacions que s’han anat donant des de finals de gener, quan va sortir a la llum la polèmica trobada entre Ábalos i Rodríguez.

Després d’un comentari de Paco Marhuenda, la periodista va voler deixar clar que «no té res a veure amb esquerres o amb dretes». «Un polític no ha de mentir perquè va en detriment de tots. No estem parlant de si Veneçuela li importa a cinc o a deu», va concloure entre els aplaudiments del públic.