'OT 2020'

Noemí Galera, després de la falta de respecte d'una persona del públic a Samantha: «S'han de prendre mesures»

Una persona del públic va cridar a la concursant que cantava malament, però ella ha preferit restar-li importància

ot-2020

ot-2020

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest dilluns, durant el repàs de les actuacions de la Gala 5 d’‘OT 2020’, Samantha ha revelat l’intolerable atac que va patir per part d’una persona del públic. La concursant ha acabat confessant l’episodi després que Noemí Galera li hagi preguntat què va passar: «¿Què et va passar ahir amb el públic?». «¿Com ho saps?», va contestar l’alacantina, que al principi va preferir restar-li importància.

«Vull que m’ho diguis perquè és greu que algú del públic t’insulti», ha insistit la directora de l’Acadèmia fins que la noia ha explicat l’ocorregut: «Em van dir que cantava malament». «Em vaig quedar... collons, ¿vens a això?», ha afirmat Samantha, que ha trobat el recolzament dels seus professors. «Sí que té importància, s’han de prendre mesures», ha deixat clar Noemí.

Notícies relacionades

La també directora de càsting ha recordat que «per venir a aquest programa hi ha una llista d’espera que no t’imagines». «Si la gent que ve, ve a dir barbaritats o a insultar en comptes d’a disfrutar d’un espectacle... crec que algú s’està equivocant. Et demano disculpes per part del programa, és responsabilitat nostra i això no pot passar», ha apuntat.

No obstant, Noemí els ha volgut avançar que «això és el que us trobareu quan sortiu». «Aquí esteu molt protegits i la gent té molt mala bava», ha afegit la directora, que els ha demanat que si en alguna ocasió se senten increpats a les xarxes socials, no dubtin a «bloquejar» sense «entrar en el cos a cos». Samantha, per la seva banda, ha comentat que li va semblar «innecessari» el que va passar al plató.