RÀNQUING YOTELE

Els momentassos de 'La isla de las tentaciones': 'edredonings', ruptures i l'inoblidable «¡Estefanía!»

Repassem els millors moments del format que ha arrasat a Telecinco i Cuatro

isla-de-las-tentaciones

isla-de-las-tentaciones

6
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco emet aquesta nit l’última entrega de ‘La isla de las tentaciones’ després de les fogueres finals de dimarts passat. Les parelles es retrobaran sis mesos després d’haver abandonat l’illa i revelaran en quin estat estan les seves respectives relacions.

Aquest serà el punt final d’un ‘reality show’ que s’ha convertit en la gran revelació televisiva de la temporada i que ha generat una enorme conversa social en tots els seus capítols. En aquest article repassem els grans momentassos que ens han regalat els concursants durant l’últim mes i mig. 

El tens retrobament entre Álex i Melani (‘MYHYV’)

L’estrena de ‘La isla de las tentaciones’ ens va deixar el retrobament de cares conegudes pels seguidors d’un dels programes de l’univers Mediaset. Álex va protagonitzar un sonor i tens retrobament amb Melani després de la relació sentimental que van mantenir durant i després del seu pas per ‘Mujeres y hombes y viceversa’, i va arribar a qualificar de «mala bava» que el considerés el seu favorit: «No sento res quan la veig».

Susana i la seva santa paciència amb l’actitud de Gonzalo

Des del principi del programa, Susana va deixar bastant clar que el problema de la seva relació amb Gonzalo era l’actitud i els comentaris que feia el sevillà. Un exemple va ser com la guanyadora de ‘GH 14’ es va enfadar amb ell després que parlés de molt males maneres a Katerina, que va acabar sent la seva ‘temptadora favorita.’

Fani cau davant dels encants de Rubén

El rumb d’una de les parelles de ‘La isla de las tentaciones’ va fer un gir radical després d’un dels esdeveniments de la tercera gala. Fani va caure davant dels encants de Rubén i van protagonitzar el primer petó i la primera deslleialtat d’aquesta primera edició del ‘reality’ presentat per Mónica Naranjo, al sofà, després d’haver tingut molta complicitat a Vila Muntanya i de sentir les conegudes «palpitacions a la polla».

’¡Estefaníaaa!’: el crit viral de Christofer després de conèixer la deslleialtat de Fani

La relació de Rubén i Fani no només va quedar allà, ja que van donar molt curs a la seva passió a ‘La isla de las tentaciones’. A la cinquena gala, Christofer va haver de fer a front a les imatges en les quals Fani, la seva parella, es besava apassionadament amb Rubén a la piscina de Vila Muntanya, i va marxar completament trencat i ple de dolor del set de gravació al crit d’«¡Estefaníaaa!». El seu crit ha sigut molt popular i imitat tant en xarxes com al carrer, i ha estat el més viral d’aquesta edició.

Andrea i Óscar: la primera parella a fer ‘edredoning’

A més de protagonitzar la segona deslleialtat entre les parelles participants, Andrea i Óscar també han fet història de la primera edició de ‘La isla de las tentaciones’ pel fet de ser els primers concursants a fer ‘edredoning’ en una de les viles. «Hem arribat de les fogueres i a mi, la veritat, el que em venia més de gust era estar amb l’Óscar. Cada nit estem una miqueta més a prop. Podria dir-se que ha sorgit l’amor», va assegurar Andrea.

Susana i Fiama es cansen del masclisme de les seves parelles

Un altre dels moments destacats de ‘La isla de las tentaciones’ va ser quan algunes de les seves participants es van atipar dels comportaments masclistes de les seves respectives parelles. Aquest és el cas de Susana i Fiama, que van explotar a les fogueres al veure les actituds, les bromes i els comentaris masclistes que Gonzalo i Álex estaven fent en la seva convivència a Vila Platja: «Em sembla de ser molt curt... M’està fent un fàstic...»

Christofer marxa sol i Fani es queda amb Rubén

La segona foguera de confrontació a ‘La isla de las tentaciones’ va acabar amb tota possibilitat d’entesa entre Christofer i Fani. El xilè va donar per conclosa la seva relació i va decidir abandonar sol el ‘reality’ de Mediaset després d’un retrobament bastant tens, fred i ple de retrets entre tots dos, mentre que Fani va decidir quedar-se a l’experiència amb Rubén: «Per a una persona que troba un home de cap a peus, que li ha donat suport, que l’ha respectat, ho llença tot per la borda i se’l deixa perdre».

Els missatges d’Álex a Julián: el motiu pel qual Fiama podria haver-lo deixat

La desconfiança general ha sigut el principal problema de la relació de Fiama i Álex, i no les deslleialtats i la gelosia. L’expretendenta de ‘Mujeres y homes y viceversa’ va estar a punt de trencar amb ell després que Susana assegurés que Álex tenia una suposada ‘estratègia’ al ‘reality’ que li havia explicat a Julián per missatges, i va arribar a estripar fotos amb ell i a treure’s l’anell de compromís.

La clatellada de Mónica Naranjo a Andrea 

Notícies relacionades

A la novena gala, Mónica Naranjo no va poder contenir-se a l’hora de donar la seva opinió a Andrea després que assegurés que se sentia «traïda» per algunes de les actituds que Ismael estava tenint amb Andrea, la ‘temptadora’ de Vila Platja: «Permet-me però hi ha una cosa que no entenc. Vols que ell et doni explicacions per un petó però tu dorms amb l’Óscar i et sembla bé».

José i Adelina: el final més feliç 

Sense cap dubte, Adelina i Jose van tenir un dels millors finals possibles a ‘La isla de las tentaciones’. Després de parlar i aclarir les seves inseguretats i les seves pors, el guàrdia civil va acabar la seva foguera final agenollant-se davant de la seva nòvia per demanar-li matrimoni.