NOVA PRODUCCIÓ

La BBC prepara una sèrie sobre Greta Thunberg i la seva lluita contra el canvi climàtic

El projecte seguirà els passos de la jove sueca mentre intenta posar fi a la crisi climàtica en diferents parts del món

img 7328

img 7328

1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Greta Thunberg és un personatge conegut a escala mundial. Des que va decidir començar la seva lluita contra el canvi climàtic s’ha convertit en una icona de la causa, i a partir d’ara, el seu intent de posar fi a l’emergència global arribarà a la televisió en forma d’una sèrie documental en una nova producció de la BBC. 

Notícies relacionades

La cadena britànica ha donat llum verda a aquest projecte, que impulsarà el departament de ciències de l’emissora. L’objectiu principal de la sèrie serà acompanyar la jove activista al voltant del món en el seu intent per aconseguir que els governs internacionals posin solució a la crisi climàtica, tal com avança la BBC en un comunicat: «Es reunirà amb científics, polítics i líders empresarials per demanar-los que actuïn». «Els episodis també traçaran el mateix viatge de Greta Thunberg cap a l’edat adulta», afegeixen. 

Rob Liddell, productor executiu de BBC Studios, ha manifestat la importància i la necessitat d’emetre aquest projecte: «La crisi climàtica és probablement el tema més important avui dia, i per això hem considerat oportú fer una sèrie que explori els fets i la ciència darrere d’un tema tan complex.» «Poder fer això amb Greta és un privilegi extraordinari», ha confessat.