A 'TODO ES MENTIRA'

Gisela resta importància a la polèmica de l'idioma en els Oscars: «Traiem punta a tot»

L'artista ha parlat de la seva experiència en els premis més importants de la indústria del cine

gisela

gisela

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La matinada de diumenge passat, Gisela va fer història al convertir-se en la primera espanyola a actuar sobre l’escenari dels Oscars. La veu al nostre país d’Elsa, protagonista de ‘Frozen’, va interpretar ‘Into the unknown’ junt amb Idina MenzelAurora i vuit artistes artistes més que doblen el personatge en diferents parts del món. Un número musical molt esperat que, no obstant, no va estar exempt de polèmica per un petit detall. 

Durant l’actuació, els rètols van apuntar que Gisela estava cantant «en castellà», mentre que la mexicana Carmen Sarahí ho estava fent «en espanyol». Si bé l’Acadèmia de Hollywood no va cometre cap error en absolut, van ser molts els que no van entendre aquesta distinció. Això va provocar comentaris de tot tipus a les xarxes socials que anaven des de la indignació fins a altres que s’ho prenien amb més humor. 

Durant la tarda d’ahir, Gisela va concedir unes declaracions per telèfon a ‘Todo es mentira’ en què va restar importància a aquesta petita anècdota: «Me’n vaig assabentar bastant a posteriori, estava cantant en el meu moment Disney i després m’ho van comentar, però no hi vaig donar cap importància. Realment, cal diferenciar d’alguna manera i l’espanyol que es parla a Llatinoamèrica és diferent».

Notícies relacionades

«Al final depèn des del lloc on es miri, no hi ha una manera correcta de dir-ho. Aquí traiem punta a tot, que també és divertit», va afegir entre rialles l’artista. Deixant de banda aquest petit enrenou, Gisela va reconèixer que durant la seva interpretació al Dolby Theatre es va sentir «com en un núvol».

«Va ser emocionant, vibrant, màgic. Abans de sortir estava nerviosa, però quan vaig cantar la meva frase, que és un petit tros però va significar molt per a mi, vaig disfrutar molt», va assegurar Gisela, que tenia davant, a primera fila, Leonardo DiCaprio. «Em vaig posar a mirar-lo, li estava cantant a ell la cançó directament», va recordar en el programa de Cuatro.

Temes:

Oscars