POLÈMICA A LES XARXES

Vox acusa Atresmedia de «silenciar» unes paraules de Jordi Évole sobre Abascal a 'El hormiguero'

El líder del partit d'extrema dreta ha arremès contra el periodista i contra el grup de comunicació

evole

evole

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La visita de Jordi Évole a ‘El hormiguero’ ha suscitat polèmica. Durant el seu pas pel programa d’Antena 3, on va patir un petit atac de cataplexia, va fer un comentari sobre Santiago Abascal que el mateix líder de Vox ha utilitzat a les seves xarxes socials per iniciar una confrontació amb el periodista. 

Al recordar que Abascal va visitar ‘El hormiguero’ fa uns mesos, Évole va llançar una pregunta: «¿Va venir a cavall?». «És molt relliscós el terreny», va respondre Pablo Motos. «Doncs és una llàstima, perquè un hostiot li aniria bé», va apuntar Évole, que immediatament va matisar les seves paraules. «Sense cap tipus de mal, només l’ensurt, per descomptat. Jo li vaig demanar una entrevista, però no me la va concedir», va afegir. 

Unes paraules que Abascal va recollir en el seu compte de Twitter per respondre al presentador de ‘Lo de Évole’. «¿Quants titulars ocuparien aquestes declaracions si les hagués fet un membre de Vox?», es pregunta el líder del partit d’extrema dreta, que afegeix: «No és estrany que qui legitima etarres vulgui violència o mal contra algú. Nosaltres estem fets d’una altra pasta i, a més, de petits, ens van ensenyar a no abusar dels nyicris». 

Notícies relacionades

Unes hores després, el vídeo que mostrava el moment desapareixia de la xarxa social amb el següent text: «Aquest contingut multimèdia s’ha desactivat en resposta a una denúncia del titular dels drets d’autor». Un fet que Abascal va aprofitar per arremetre contra Évole i contra el grup per al qual treballa: «L’amic de terroristes i assassins incita a l’odi i a la violència contra mi, entre rialletes. I Atresmedia ho silencia quan ho denunciem». Unes declaracions que els mateixos comptes del partit han recolzat.

No obstant, n’hi ha prou amb acudir a aquest mateixa xarxa social per comprovar que el grup de San Sebastián de los Reyes no ha exercit cap tipus de censura, ja que el mateix vídeo continua circulant per altres comptes sense cap problema. A més, la mateixa web d’Antena 3 ha recollit el moment tant en el ‘site’ d’‘El hormiguero’ com a Atresplayer, on es pot veure el programa complet.