A TRAVÉS D'UNA NOTA

Maialen i Bruno revolucionen 'OT 2020' amb una conversa pujada de to

Les càmeres van captar un encreuament de missatges que podria revelar que entre ells hi ha una mica més que amistat

bruno-maialen

bruno-maialen

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de només dues setmanes de concurs, no hi ha dubte que el càsting de la nova edició d’‘Operación triunfo’ ha sigut tot un encert i ens està deixant grans moments per al record. La convivència està tenint un pes molt important a l’Acadèmia més famosa de la televisió, i els últims a revolucionar les xarxes socials han sigut Maialen i Bruno. A les càmeres no se’ls escapa ni una i han captat un encreuament de missatges que ha confirmat que entre ells hi ha una mica més que amistat

Tot passava durant la nit d’aquest dilluns, quan els dos joves conversaven a través d’un quadern. «Espera’m al meu llit que el teu no m’agrada», es pot llegir a la part superior de la pàgina. «Però cal posar els llençols», apareix escrit una mica més avall abans que la conversa comenci a pujar de to. «Et toca», apuntava Maialen, a la qual cosa Bruno responia: «¿Em toques?»

Notícies relacionades

Però sens dubte, el que més enrenou generava entre els espectadors del directe era l’ardent frase amb la qual el tonteig entre tots dos arribava al punt àlgid. Tot i que no es pot llegir amb claredat, els fidels seguidors del format coincideixen en el contingut: «Em costarà que no t’intenti follar». Un gir de guió que molts fans del concurs, pendents d’altres afers dins de l’Acadèmia, no van veure venir. 

De moment, ni Maialen ni Bruno han verbalitzat que entre ells existeixi una relació amorosa. Cal recordar que tots dos tenen parella fora del concurs; de fet, el madrileny revelava dilluns passat en el xat d’‘OT 2020’ que la seva nòvia és una de les aspirants que va passar pel càsting del ‘talent show’. Després de la reveladora nota, caldrà esperar per veure si decideixen fer públic el seu suposat afer o si, per contra, prefereixen portar-lo en la més estricta intimitat.