ESPERAT RETROBAMENT

Susanna Griso i Matías Prats recorden a 'El hormiguero' el seu primer informatiu junts a Antena 3

Els dos presentadors van formar durant diversos anys una de les parelles televisives més reconegudes per l'audiència

matias-prats-susanna-griso

matias-prats-susanna-griso

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Susanna Griso i Matías Prats es van retrobar aquest dijous al plató d’‘El hormiguero’ amb motiu del 30è aniversari d’Antena 3. Els dos periodistes, que van formar durant molts anys una de les parelles d’informatius més reconegudes pels espectadors, van recordar amb Pablo Motos com van ser els seus inicis a la cadena i van tenir l’oportunitat de reviure el primer ‘Antena 3 Noticias’ que van presentar junts. 

»¡El Matías està igual! ¡Està liofilitzat!», va exclamar entre rialles l’actual presentadora d’‘Espejo público’ al veure les imatges de l’informatiu en qüestió. «Jo et veig preciosa, estaves fantàstica», va afegir per la seva banda Prats. Griso, que va reconèixer que mai havia tornat a veure el seu primer informatiu, va apuntar: «Com que les dones anem evolucionant amb els cabells i la roba, portem pitjor el pas del temps».

Durant l’entrevista amb Motos, Prats va recordar com va viure l’arribada d’Antena 3 quan encara treballava a TVE: «En aquell temps no teníem competència, durant molts anys la televisió pública va estar sola i no ens podíem enfrontar amb un rival. Als meus companys els deia que per fi sabríem si ho estàvem fent bé o no». 

«Vaig estar a TVE durant 23 anys, em veia definitivament instal·lat allà», va confessar el presentador, que finalment va rebre una oferta de la cadena privada que va decidir acceptar: «Altres companys se’n van anar també a Antena 3 i aquest va ser una mica l’ham, també la meva il·lusió per canviar una mica la meva vida professional». 

Notícies relacionades

Griso, per la seva banda, encara estava estudiant la carrera de Periodisme quan van arrencar les emissions d’Antena 3. «Tenia els meus referents en Matías Prats, José María Carrascal i Olga Viza», va afirmar la periodista, que anys més tard, quan va ser fitxada per la cadena de San Sebastián de los Reyes, va haver de mantenir el secret de qui anava a ser la seva parella d’informatius: «Em van dir que no em podien explicar qui anava a ser la meva parella. Jo era molt pesada i els vaig dir que o m’ho deien o no me n’anava a Madrid. Al final em van dir que era Matías Prats». 

Quant al seu primer contacte amb la redacció d’‘Antena 3 Noticias’, Griso va explicar que la van enviar al despatx del director i que allà hi havia esperant Rosa María Mateo, actual administradora única provisional de RTVE: «Estava molt enfadada perquè sabia que la treien del cap de setmana, però no sabia el seu destí. Estava dient el nom del porc», va assegurar. 

Temes:

El hormiguero