SENSE ADONAR-SE'N

La lliçó de companyonia que va donar Chenoa en la seva edició d''Operación triunfo'

Les xarxes socials han rescatat el moment després de les crítiques a Eli ('OT 2020') per la seva mala actitud

chenoa

chenoa

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘OT 2020’ ha arribat acompanyat de polèmica pel comportament d’alguns dels seus concursants. Després del toc d’atenció que els va donar a tots ells dilluns passat, Noemí Galera va mantenir aquest dimarts una conversa només amb Eli per advertir-la de les seves males formes amb els companys. A causa de la seva actitud, la canària s’ha situat en el focus de les crítiques de les xarxes socials, que han demanat la seva nominació i fins i tot expulsió disciplinària durant les últimes hores. 

Després de l’enrenou generat, alguns han intentat recordar quins són els valors que pretén transmetre ‘Operación triunfo’ a TVE i, per a això, han recuperat un vídeo de la seva primera edició protagonitzat per Chenoa. En les imatges, la ‘triunfita’ manté una conversa amb Rosa López sobre el bon ambient a l’acadèmia: «El que hem tingut en aquest grup és que som tots sans de ment»

Notícies relacionades

«No és ‘La casa de la pradera’, però aquí almenys estem oberts a demanar disculpes, a parlar les coses i a arreglar-les. A intentar entendre i posar-se al lloc d’un altre. Enviar a la merda, tancar-se, i ser un testarrut és molt fàcil, i aquí mai s’ha fet», comentava en aquell temps l’actual membre del jurat de ‘Tu cara me suena’, donant una autèntica lliçó de companyonia. 

D’altra banda, Chenoa assenyalava que quan hi havia hagut algun problema, l’havien solucionat a l’instant: «Cada vegada que a algú li molesta alguna cosa s’asseu, l’hi diu a la persona i li demana que no ho torni a fer». «I ja està, arreglat tot», assenyalava per la seva part Rosa. Aquest record compartit per la usuària @saan90 acumula ja més de 2.000 retuits i 8.500 ‘likes’.