PER SORPRESA

Els perfils d'Eli i Jesús ('OT 2020') desapareixen d'Instagram

Els comptes dels dos concursants del 'talent show' van quedar eliminats durant la nit de dimarts

jesus-y-eli

jesus-y-eli

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La polèmica continua sacsejant la nova edició d' 'Operación triunfo'. Després de l'esbronc generalitzat de Noemí Galera als concursants pel seu desordre i del toc d'atenció a Eli per les males formes que utilitza amb alguns dels seus companys, durant la nit d'aquest dimarts va passar una cosa inaudita al 'talent show'. Els perfils a Instagram de la canària i de Jesús, el seu company a la gala 1, van desaparèixer per a sorpresa de tots els seguidors del format. 

Aunque por el momento ni el programa ni la productora se han pronunciado sobre este episodio que está dando mucho de qué hablar en redes sociales, lo cierto es que Tant Eli com Jesús estan sent els concursants amb més  'haters' d''OT 2020'. La primera pels seus mals gestos cap a companys com Ariadna, i el segon per alguns comentaris masclistes que han pogut escoltar-se al Canal 24 Horas.

Notícies relacionades

 El motiu concret de l'eliminació dels dos comptes encara és un misteri, però els fans del programa ja han començat a compartir les seves pròpies teories sobre això. Algunes apunten a la possibilitat que el programa hagi decidit tancar els seus perfils per protegir-los davant de la quantitat de missatges d'odi que estaven rebent, mentre que d'altres creuen que ha sigut la mateixa xarxa social la que ha esborrat els comptes per les denúncies rebudes

Durante la pasada edición, 'Operación triunfo' se vio obligado a impulsar la campaña #OTNoEsOdio  per l'augment de comentaris ofensius i d'incitació a l'odi contra alguns alumnes de l'acadèmia. Una etiqueta que, en vista dels últims esdeveniments, els seguidors del programa han decidit recuperar.