ENTREVISTA ESPERADA

María Teresa Campos a 'La resistencia': deixa anar indirectes a Edmundo i contesta les preguntes del sexe i els diners

La presentadora va acudir al 'late night' de #0 i va parlar en clau sobre la seva ruptura amb l'humorista

maria-teresa

maria-teresa

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘La resistencia’ va comptar aquest dilluns amb una de les seves convidades més especials fins ara: María Teresa Campos. Tot i que la veterana comunicadora ja havia passat en alguna altra ocasió pel ‘late night’ de #0, ahir a la nit hi va tornar per concedir-li una entrevista a David Broncano, en la qual van demostrar una sintonia perfecta. I és que María Teresa va entrar de ple en la dinàmica de l’espai i va fer més visible que mai el seu sentit de l’humor per deixar anar unes quantes clatellades dirigides a la seva exparella, Edmundo Arrocet

«Estic de dol pel mort», va assegurar la presentadora al recordar l’entrega que va protagonitzar d’‘El cielo puede esperar’: «Em van trucar des de Movistar+ per portar-me al meu funeral; estan entossudits a matar-me». «Jo creia que era el meu funeral, però després m’he adonat que era el d’un altre perquè no l’he tornat a veure. Es deu haver mort», va deixar caure María Teresa entre rialles davant d’un Broncano desconcertat: «Intueixo que si rius és metafòric, no ha mort ningú». «No, home. Bé, no ho sé. Imagino que no i tampoc ho desitjo», va aclarir ella. 

La Campos va continuar amb els seus dards a Edmundo quan Candela Peña, col·laboradora del programa, va entrar en escena. «Ets un somni», li va dir l’actriu a la convidada, que va contestar amb una altra indirecta: «Però això no ha sigut un somni, ha sigut un malson». D’altra banda, va reconèixer que hi ha una frase que Edmundo li va dir durant la seva ruptura per WhatsApp que encara no ha entès: «No vull que m’humiliïs més». «Hi ha vegades que els nois, si estan amb una tia molt forta, s’ensorren», la va recolzar Candela. 

Al llarg de l’entrevista, la comunicadora va assegurar que està absolutament «en contra de les drogues» però va reconèixer que alguna vegada hi ha estat a prop: «Si estaves en una festa i et passaven alguna cosa, per no quedar malament ho agafaves». «Quan xupava alguna cosa d’aquestes per quedar bé amb aquests senyors i que consideressin que era una d’ells... mai he notat res quan ho xupava», va confessar. 

Notícies relacionades

María Teresa Campos tampoc es va deslliurar de les dues qüestions més compromeses de ‘La resistencia’. Al ser preguntada per les relacions sexuals que ha mantingut l’últim mes, va contestar amb una altra pregunta: «¿Sola o acompanyada?». Quan Broncano li va explicar que «sola també compta», la periodista va començar a riure i va deixar caure el seu estat actual: «A falta de pa, bones són coques»

Respecte als diners que té al banc, es va limitar a dir que la xifra és «normal». «M’has de portar al programa per fer una festa quan vengui la casa», li va dir a Broncano, que no sabia aquesta dada. «Ets l’únic que no ho sap, allà tinc totes les coses en les quals he treballat», va assegurar María Teresa.