GALA 1

Les clatellades dels concursants d''OT 2020' a Roberto Leal: «¡Quin cabró!»

Anne va deixar anar un comentari que va agafar per sorpresa el presentador del 'talent show'

collagedllellwwel

collagedllellwwel

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La Gala 1 d’‘OT 2020’, que es va saldar amb les nominacions d’Ariadna i Nick, va deixar aquest diumenge algun momentàs per la naturalitat dels seus concursants. Entre actuació i actuació, Roberto Leal xerra amb ells per conèixer com ha sigut el seu pas per l’Acadèmia durant tota la setmana, però hi va haver una resposta que li va descol·locar per complet tant a ell com a gran part de l’audiència. 

Tot va passar quan el presentador va recordar que Anne es va quedar adormida durant la classe de ‘management’ que van tenir dijous passat. «¿Et falten hores de son a tu?», li va dir a la concursant amb el seu habitual sentit de l’humor. La jove, per la seva banda, va reaccionar amb un somriure nerviós i amb un comentari espontani que va provocar les rialles del plató i del mateix Roberto: «¡Quin cabró!»

«Escolta, sembla que no parlis, però quan parles... ¡Claca!! M’encanta perquè és la primera paraula que hem creuat i ja m’has posat a lloc», va respondre el conductor de la gala abans que Anne demanés disculpes per les seves paraules. «S’està guardant per no donar-me’n cap altra», va afegir Roberto al percebre que la concursant no tenia gaires ganes de parlar. 

Notícies relacionades

Un altre moment molt comentat a les xarxes va arribar amb l’entrevista de Roberto a Flavio i Anne abans que cantessin ‘Another love’ a l’escenari. «Flavio, tu tenies por escènica, això ho has arribat a reconèixer en els càstings. Sembla que t’està passant», va afirmar el presentador. No obstant, la resposta del murcià no va ser la que esperava: «No tenia por escènica, la veritat»

«Molt bé, gràcies... Vinga ¿me’n puc anar?», va dir en broma Roberto abans d’intentar matisar les seves paraules: «Respecte per l’escenari, ¿o tampoc?». «Respecte sí, m’imposa, però, por escènica com a tal, no», es va limitar a respondre Flavio.