ABANDONAMENT INESPERAT

Vox cancel·la una entrevista a 'Cuatro al día' i acusa 'Todo es mentira' d'«insultar» Rocío Monasterio

Joaquín Prat no va poder xerrar en directe amb Iván Espinosa de los Monteros, tal com tenia previst

joaquin-prat

joaquin-prat

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest divendres a la tarda, 17 de gener, Vox va decidir cancel·lar a última hora l’entrevista que Joaquín Prat tenia previst fer-li a Iván Espinosa de los Monteros a ‘Cuatro al día’. A través de Twitter, la formació d’extrema dreta va anunciar que el seu portaveu en el Congrés no atendria al programa de Cuatro. 

«No és admissible el monogràfic de faltes de respecte i insults que s’estan abocant contra Rocío Monasterio al programa Todo es mentira, de la mateixa cadena», va recollir el perfil del partit en aquesta xarxa social per justificar que no s’hi presentaria. El programa de Risto Mejide, presentat ahir per Marta Flich, havia fet ressò de la polèmica que envolta Rocío Monasterio per un presumpte delicte de falsedat en document públic.

Al final de l’emissió de ‘Todo es mentira’, Joaquín Prat va connectar amb els seus companys per recriminar-los, en to de broma, que Espinosa de los Monteros hagués cancel·lat l’entrevista que tenien preparada: «Posant ja bastonets a les rodes... monogràfic de faltes de respecte, insults contra Rocío Monasterio i ens heu fotut l’entrevista. Estareu contents i satisfets». 

Notícies relacionades

A falta d’Espinosa de los Monteros, Prat va convidar Marta Flich perquè acudís al plató del seu programa per donar explicacions, i més endavant va aclarir que ‘Todo es mentira’ fa humor «amb tots els partits». «Intentarem reconduir aquesta situació perquè ens doni l’entrevista», va afirmar el periodista mentre connectava amb la reportera que s’havia desplaçat fins al Congrés dels Diputats per trobar-se amb el polític de Vox. 

«Hauria d’estar amb nosaltres, però per culpa de ‘Todo es mentira’, el senyor Espinosa de los Monteros ens ha deixat plantats. Li demano des d’aquí que es replantegi la seva actitud», va dir Prat sense èxit.