HO ACLAREIX

David Bisbal, a 'laSexta noche': «Sempre he pagat els meus impostos a Espanya»

L'artista va concedir una entrevista a Iñaki López amb motiu del llançament d''En tus planes', el seu nou àlbum

david-bisbal

david-bisbal

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

David Bisbal està a punt de celebrar 20 anys de carrera després del seu pas per ‘Operación triunfo’, el ‘reality show’ que el va catapultar a la fama i que li va canviar la vida per complet. Des d’aleshores no ha parat de sumar un èxit rere un altre, i prova d’això és el llançament del seu setè àlbum d’estudi: 'En tus planes'. Amb motiu del seu nou treball, l’artista va concedir una entrevista a Iñaki López a ‘laSexta nit’ per parlar de la seva música i altres aspectes de la seva vida més personal. 

En un moment de la conversa, el presentador es va interessar per la tendència dels cantants espanyols a l’hora d’establir la seva residència en altres països: «Hi ha una espècie de camí de molts artistes que s’acaben instal·lant a l’Amèrica Llatina». «Això ho va posar de moda Julio Iglesias i després fixa’t els que han anat per allà», va afegir López posant com a exemple Alejandro Sanz. 

«He tingut oportunitat de viure als Estats Units, però sempre he residit a Espanya», va respondre Bisbal, que es va adonar de per on anaven els trets. «És a dir, que sempre he pagat els meus impostos a Espanya», va aclarir l’artista entre rialles mentre, amb actitud jocosa, li donava un cop a la cama a l’entrevistador. 

Notícies relacionades

Després d’aquesta revelació, López es va interessar per l’atractiu que tenen els països llatinoamericans per als artistes. «La logística és molt important. Potser tens tres dies lliures però després has d’anar-te’n a Mèxic, d’allà a Veneçuela, després a Colòmbia, després a l’Argentina... El més lògic és que et quedis pel continent i que no tornis a Espanya, tot i que sincerament, jo ja m’hi he acostumat», va reconèixer Bisbal. 

Al ser preguntat per com de ràpid ha passat el temps des de la seva participació a ‘Operación triunfo’ i pels reconeixements que ha obtingut al llarg de la seva carrera, l’intèrpret va confessar que els premis «són molt bonics i importants». «En soc conscient però em sorprèn que hagi passat el temps tan ràpid. En algun moment he tingut la sensació que ha passat tan de pressa que m’he perdut moments clau de la meva carrera. Amb la maduresa que tinc ara, ho visc d’una manera diferent», va apuntar durant l’entrevista. 

Temes:

David Bisbal