EN PLE DIRECTE

Un espontani es cola a 'Sálvame': «Traieu aquesta televisió porqueria i poseu programes educatius»

Un home es va colar en el pla del reporter Sergi Ferré, que no va poder continuar amb la connexió

salvame

salvame

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El treball de carrer a la televisió pot complicar-se en moltes ocasions, o sinó que l’hi preguntin a Sergi Ferré. Dijous a la tarda el reporter de ‘Sálvame’ va haver d’enfrontar-se a un moment de tensió quan un espontani es va colar en ple directe i li va impedir fer la seva feina amb normalitat. 

El periodista es trobava enmig d’una connexió des de Pontevedra, on es va desplaçar per informar de la suposada infidelitat de Kiko Rivera a la seva dona, Irene Rosales, desmentida pel mateix protagonista de la història més endavant. Quan informava dels fets, Ferré es va girar i es va quedar callat al percebre les intencions de l’home que s’estava acostant. 

«Perdoneu-me», va dir el professional mentre l’espontani apareixia en el pla afirmant que també tenia «una notícia». «Estic en directe, sisplau. Tot em passa a mi», va afirmar Ferré abans que l’espectador comencés a criticar el que ell mateix va definir com a «televisió porqueria». 

Notícies relacionades

«Traieu tota la televisió porqueria que feu i poseu programes educatius», va dir l’home. El reporter, d’altra banda, no va dubtar a defensar la seva feina i la dels seus companys: «D’acord, molt bé. ¿I per què la mires llavors? De veritat, és que...». 

«No, no la miro. Ja tenim prou gent gandula que no vol fer res en aquest país», va continuar queixant-se l’espontani al mateix temps que la realització del programa punxava el senyal del plató i tallava el directe. «¿Però què li passa a aquest noi?», va preguntar amb sorpresa Paz Padilla, que va canviar ràpidament de tema.

Temes:

Sálvame