PARLA A 'ZAPEANDO'

Pedroche deixa en l'aire les seves pròximes campanades: «Cada vegada he d'aguantar més crítiques»

La presentadora ha parlat de la repercussió que ha tingut el vestit que va portar durant la Nit de Cap d'Any d'Antena 3

pedroche

pedroche

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Cristina Pedroche va complir el seu objectiu i no va passar desapercebuda durant les seves sisenes campanades a Atresmedia. Dimarts passat, totes les mirades estaven posades al vestit de la presentadora, que, un any més, va tornar a sorprendre amb el seu estilisme al lluir una escultura fabricada amb vidre reciclat i acabada artesanalment amb pa d’or. Com ja és tradició, les crítiques no es van fer esperar i la protagonista les va respondre aquest dijous des de ‘Zapeando’, programa en el qual col·labora. 

Pedroche, que va afirmar que amb el seu vestit volia «una armadura contra les crítiques», va assegurar que no sap si tornarà a repetir com a presentadora de l’esdeveniment a Antena 3: «Potser estem davant del final de les campanades. Cada any és més difícil, posem el llistó més alt i he d’aguantar més crítiques». 

«Els anys anteriors era perquè ensenyava molt, i aquest any, que no he ensenyat res, només un tros de braç, també em donen garrotades per tot arreu. Potser ja està, no passa res», va lamentar Pedroche, que no obstant, va voler deixar clar que està encantada de posar-se al capdavant d’una retransmissió d’aquestes característiques: «A mi m’encanta transmetre les campanades i soc feliç construint aquest somni amb Josie i tot l’equip»

Pedroche: «Per mi, estaria presentant altres programes»

Notícies relacionades

A més, la col·laboradora va voler deixar clar que, tot i que s’està plantejant deixar de prendre el raïm amb els espectadors, no té cap intenció d’abandonar la televisió: «No passa res, soc una presentadora que pot fer altres coses». «No ho he de decidir jo, hi ha unes persones que es diuen Antena 3, truquen i em diuen que si vull fer les campanades. No només ho he de decidir jo. Tant de bo, perquè si fos així ja estaria presentant altres programes», va deixar caure a ‘Zapeando’. 

Les campanades d’Antena 3, a una dècima de TVE

La tradició mana i La 1 va tornar a ser la cadena més vista durant l’última nit de l’any. La retransmissió de les campanades amb Anne Igartiburu Roberto Leal va assolir un 28,8% de quota de pantalla i 4.763.000 espectadors, i es va imposar a les ofertes de la resta de canals. No obstant, va perdre més de cinc punts respecte a l’any passat i va estar a punt de ser superada per Antena 3. Gràcies a l’expectació pel vestit de Pedroche, la cadena d’Atresmedia es va quedar a tan sols una dècima de la televisió pública i va batre un nou rècord històric amb un 28,7% de ‘share’ i 4.749.000 espectadors.