TENSIÓ AL PLATÓ

L'Alba, molt molesta amb la Mila en el debat final de 'GH VIP': «Em tracta com una tonta»

Les dues concursants van protagonitzar un fort desacord en el comiat del 'reality show'

gh-vip

gh-vip

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Gran part del debat final de ‘GH VIP 7’,emès ahir a la nit per Telecinco, va girar entorn de la trama amorosa protagonitzada per Adara Gianmarco. Però a més també es van viure moments de màxima tensió després que Alba Carrillo i Mila Ximénez veiessin tot el que havien dit l’una de l’altra al confessionari de la casa. 

«Estic cansada, hem estat els mateixos dies les dues allà. Sé que el meu afecte ha sigut sincer i em quedo amb això. Quan ho vaig veure a la final em va doldre, però sé que té el mateix caràcter que jo i de vegades diem coses que no pensem», va dir la model. 

No obstant, la col·laboradora de ‘Sálvame’ va adoptar una actitud burleta que no li va agradar ni un pèl a la seva companya. «Li estic parlant bé i m’està tractant de tonta», va afirmar. No obstant, la Mila va continuar deixant anar comentaris irònics que van acabar amb la paciència de l’Alba.

Notícies relacionades

«No em tractis de tonta, perquè de tonta tinc els pèls del cony, ¿val? Ja m’estàs emprenyant, t’estic dient que em quedo amb el bo i m’estàs tractant de tonta. No t’ho passaré», va dir. «És veritat, tens tota la raó», es va limitar a respondre la Mila sense deixar de banda el seu to sarcàstic. 

Més endavant, van tornar a enfrontar-se per un altre episodi viscut dins de la casa i la Mila va esclatar: «Nena, deixem que hi hagi més protagonistes, que es reparteixi la cosa una mica. No hi tornis perquè jo ja he fet la meva part».