A TELECINCO

Els grans moments de la Nit de Nadal de Bertín amb Millán Salcedo, Jesús Vázquez i Pau Padilla

La cadena principal de Mediaset va emetre ahir a la nit una entrega especial de 'Mi casa es la tuya'

mi-nochebuena-es-la-tuya

mi-nochebuena-es-la-tuya

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Bertín Osborne va ser l’encarregat d’acompanyar aquest dimarts els espectadors de Telecinco durant la nit abans de Nadal. La cadena de Mediaset va emetre l’especial ‘Mi Nochebuena es la tuya’,que va comptar amb Paz Padilla Jesús Vázquez com a convidats estrella. Els dos comunicadors, que retransmetran les campanades des de Guadalupe (Càceres), també van coincidir amb altres personatges molt coneguts com Millán Salcedo, Santi Millán, Ainhoa Arteta, Omar Montes o Rappel

Durant la vetllada, Paz Padilla va compartir la seva inquietud a l’hora de triar vestit per a l’última nit de l’any i va sorprendre tothom al fer broma amb el modelet pel qual, segons ella, apostarà per a una data tan assenyala. Vestida amb un vestit d’unicorn, la presentadora de ‘Sálvame’ va desencadenar les rialles de tots els convidats.

 «Farà fresqueta però no tanta», va dir Jesús Vázquez a la seva companya al veure el seu divertit vestit. Aprofitant que estaven junts, els elegits per Mediaset per acomiadar l’any van fer un assaig general amb raïm inclòs. «Crec que aquest pot ser el final de la meva carrera», va dir el comunicador amb humor. 

Millán Salcedo parla dels seus problemes de salut

Un dels moments més destacats de ‘Mi Nochebuena es la tuya’ va ser la reaparició pública de Millán Salcedo després dels problemes de salut que va tenir a l’estiu. L’humorista, que va reconèixer que mai ha tingut parella estable, va explicar que tot va començar amb «una pujada de tensió».

«Va ser culpa meva, no em cuidava, menjava i bevia molt. Em va pujar la tensió i em va provocar un problema al cap», va detallar l’excomponent de Martes y Trece, que va aprofitar per desmentir algunes de les informacions que s’han publicat: «La gent explica a la televisió el que li dona la gana, és una pena. S’ha arribat a dir que m’ha donat un doble ictus conduintquan ni tan sols sé conduir». 

Omar Montes revela el valor del seu collar 

Un altre dels moments destacats de la nit va arribar amb la visita d’Omar Montes, acompanyat de la seva àvia. «El collar que té és autèntic», va dir Paz Padilla davant del guanyador de ‘Supervivientes’, que va admetre que li agrada molt «l’or». «És la millor inversió que hi ha, perquè això el dia de demà ho pots vendre i recuperar tots els diners», va apuntar l’ex d’Isa Pantoja. 

Notícies relacionades

 

Tot i que Omar es va mostrar reticent a l’hora de revelar el valor del seu collar, finalment ho va dir en veu baixa a una Paz Padilla que no va poder callar. «¡100.00 euracos!», va exclamar la humorista mentre la mare del cantant intentava desviar l’atenció: «Això és mentida, aquestes coses no es poden dir».