AMB JORDI GONZÁLEZ

Misteri resolt: Telecinco revela quan emetrà el debat final de 'GH VIP'

Mediaset llançarà aquest dijous el retrobament entre els concursants, gravat la setmana passada

adara

adara

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de diversos dies d’incertesa, Telecinco per fi ha revelat quan emetrà el debat final de ‘GH VIP 7’ que va gravar la setmana passada. Finalment, la trobada entre tots els concursants podrà veure’s aquest dijous, 26 de desembre, a partir de les 22:10 hores. Serà una gala que posarà punt final a una edició històrica que ha batut el seu propi rècord de quota de pantalla, amb una mitjana del 32,1% de ‘share’. 

Tot i que durant els últims dies s’especulava sobre la possibilitat que Telecinco volgués reservar-se l’espai per torpedinar la final de ‘La voz kids’, programada per a aquest divendres, finalment veurà la llum un dia abans. Presentat per Jordi González, servirà perquè els famosos que han conviscut a la casa de Guadalix de la Sierra durant els últims tres mesos saldin els seus comptes pendents. 

Notícies relacionades

L’últim debat s’emetrà just una setmana després de la gran final, per la qual cosa algunes de les seves trames, com la protagonitzada per Adara i Gianmarco, poden haver quedat una mica desactualitzades. De fet, la guanyadora està fent parlar molt en els diferents programes de Telecinco durant els últims dies, després de concedir una entrevista en la qual reconeixia que l’italià «haurà d’esperar»

‘GH VIP: el debate’ s’enfrontarà aquest dijous davant l’estrena de la pel·lícula ‘Thor: Ragnarok’ a La 1 de TVE, mentre que Antena 3 apostarà també per una nit de cine amb ‘Safe’. D’altra banda, Cuatro dedicarà el seu ‘prime time’ als més petits amb la primera emissió per televisió de ‘Tadeo Jones y el secreto del Rey Midas’. LaSexta, per la seva part, no alterarà la seva programació i emetrà ‘Pesadilla en la cocina’