FETS I PROVES

La raó per la qual una comensal de 'First Dates' va demanar el DNI a la seva cita

La Marina no es va fiar del Kevin en el 'dating' de Cuatro i li va arribar a demanar el carnet d'identitat per comprovar si és cert que viu on realment va dir

wyueoukmvigmkorb7n27j4

wyueoukmvigmkorb7n27j4

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La desconfiança també pot ser un dels sentiments protagonistes d’un sopar al restaurant de ‘First Dates’. Aquest és el cas de la Marina, una hostessa i cambrera barcelonina de 24 anys, que no es va fiar de la paraula del Kevin, la seva cita en el ‘dating’ de Cuatro, i li va arribar a demanar el seu DNI per comprovar si era veritat que vivia a Santa Coloma de Gramanet (Barcelona). «Està malament el carrer perquè l’he de renovar», va dir el noi.

 «Estic amb la mosca darrere de l’orella. Soc una mica desconfiada. És que sembla que s’hagi llegit la meva vida. Com que m’hagi regalat les orelles, dient-me el que jo he volgut escoltar. No ha donat gaire mal rotllo. Massa coses en comú», va assegurar la noia al llarg del seu sopar en el format presentat per Carlos Sobera, no trencant la idea que la nit anava bé entre ells.

Notícies relacionades

Per a més senyals, tots dos compartien molts punts en comú, fins i tot la localitat en la qual vivien. Tots dos viuen a la mateixa localitat, són seguidors del F.C. Barcelona i del motociclisme i tots dos són fans de Marc Márquez. «Jo el vaig conèixer en persona», va afirmar la Marina quan li va preguntar al Kevin sobre si havia conegut el seu ídol.

Finalment, la falta de confiança de la Marina va ser un impediment perquè tots dos tinguessin una segona cita fora del restaurant de ‘First Dates’. «Per a mi, això és una barrera que és difícil de traspassar. Per això crec que s’ha de donar una oportunitat. Si no ens coneixem de res, ¿com m’estudiaré la teva vida? Estàs jutjant les meves respostes quan realment no saps el que estic pensant », va explicar el Kevin en la ‘decisió final’.