NOVA INFORMACIÓ

La Sexta revela la reunió de Carlota i José María després del presumpte abús: «Ell ho va admetre»

La cadena d'Atresmedia ha publicat una part de la declaració de la jove davant de la jutge

carlota

carlota

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Continua la polèmica pel cas de Carlota Prado, la jove que va ser presumptament violada fa dos anys en l’última edició amb anònims de ‘Gran hermano’. Uns fets que tornen a estar d’actualitat després de la filtració de les imatges en què la noia visualitza al confessionari els abusos sexuals dels quals hauria sigut víctima. Ara, La Sexta ha publicatuna nova informació relacionada amb la declaració de Carlota davant de la jutge i la del mateix José María. 

La segona cadena d’Atresmedia afirma que els dos concursants coincideixen «que el programa els va reunir en una habitació després d’obligar Carlota a visualitzar el vídeo del moment en què presumptament va ser agredida sexualment». L’afectada assegura que va demanar veure José María i que els responsables hi van accedir: «Me’l van posar al davant». 

«El problema és que ell m’ho va admetre a la meva cara», relata Carlota, que remarca que al principi José María va negar saber què havia passat. Per aquesta raó, ella va insistir a conèixer la veritat: «T’estic donant l’oportunitat que em diguis tu què és el que ha passat».

«Evidentment la meva vergonya va fer que esclatés i li digués, això, això, això... ell diu que pensava que estava desperta i jo li dic: ‘¿Com pots dir això si fa una estona m’has dit que estava KO?’ I em diu: ‘Bé, és que només va ser un segon’», explica la noia. 

Notícies relacionades

A més, Carlota apunta que les persones que eren presents a la sala «es van haver de posar enmig» després de sentir aquestes paraules. Quan estava a punt d’abandonar l’habitació, segons informa l’esmentat mitjà, va fer una altra pregunta a José María: «Obro la porta on era ell i li dic: ‘On t’has corregut?’. I em diu: ‘No, no m’ha donat temps. No vaig arribar a córre’m perquè el súper va parlar o alguna cosa així’»

Aquest delicat assumpte continua portant conseqüències per a Mediaset, ja que el nombre de marques que han decidit deixar d’anunciar els seus productes durant els talls publicitaris de ‘GH VIP’ ascendeix ja a 18. Ahir a la tarda, el grup de Fuencarral va emetre un comunicat en quèdenuncia una «campanya de desprestigi» duta a terme pels canals d’Atresmedia. 

Temes:

Gran hermano