ALS 90

'laSexta noche' recorda el dia que Bertín Osborne i Wyoming van cantar junts en un escenari

El rostre de laSexta va cantar a duo amb el de Telecinco durant la gala dels Premis TP de 1996

wyoming

wyoming

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El Gran Wyoming ha visitat en diverses ocasions el plató de ‘laSexta noche’ per ser entrevistat per Iñaki López, però aquest dissabte, va fer a més un viatge en el temps durant la secció ‘Memoria de pez’. El presentador i Verónica Sanz es van caracteritzar com si estiguessin als anys 80 per acompanyar el seu convidat per alguns dels moments més cridaners que ha protagonitzat durant la seva carrera professional. 

Els tres van fer una parada obligatòria el 1996, any en què Wyoming va coincidir a l’escenari de la gala dels premis TP amb un altre de televisiu molt conegut: Bertín Osborne. «La televisió sembla l’únic mitjà capaç d’unir dos monstres del gènere», va dir fent broma López després de veure les curioses imatges en les quals tots dos cantaven a duo

Notícies relacionades

Wyoming, per la seva part, va assegurar que mai ha tornat a actuar al costat de l’actual rostre de Telecinco. «Si la política fa estranys amics de llit, la televisió ni t’ho explico», va afegir entre rialles el presentador d’‘El intermedio’, que va voler llançar-li un afalac al que va ser el seu company: «Ell canta millor, jo estava allà de pelacanyes». 

Els conductors de ‘laSexta noche’ també van recuperar unes imatges de Wyoming durant la ‘movida’ madrilenya en les quals llueix una cridanera jaqueta daurada amb història. «Aquesta jaqueta va pertànyer al gran ‘cantaor’ Enrique Morente, que la va comprar als carnavals de Cadis. L’hi va deixar a un amic meu, Carlos Franco, que és el que ha pintat els frescos de la Casa Mayor... li vaig dir que me la deixés i me la va deixar. Em vaig fer el sord i me la vaig quedar una temporada. Em vaig fer famós en 24 hores», va explicar.