A 'SÁLVAME'

Anabel Pantoja revela el motiu pel qual Isa P. va acabar a urgències després del seu aniversari

La filla d'Isabel Pantoja va tenir una aparatosa caiguda i es va colpejar el cap després de relliscar amb un bassal

anabel-pantoja

anabel-pantoja

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aniversari accidentat per a Isa Pantoja. El cap de setmana passat van saltar totes les alarmes quan diversos mitjans van recollir que la filla de la cançonetista havia hagut d’anar a urgències després de patir un contratemps durant la celebració. I aquest dilluns, Anabel Pantoja va ser l’encarregada de revelar el motiu d’aquest contratemps. 

La col·laboradora de ‘Sálvame’ va explicar que la seva cosina va tenir una aparatosa caiguda després de relliscar amb un bassal que s’havia format a la finca com a conseqüència de les pluges. «Va entrar corrent per avisar unes amigues i aconseguir amb elles una foto, va fer una relliscada i es va donar un cop al cap», va relatar durant la tarda d’ahir Anabel, que al principi es va espantar quan es va assabentar per televisió que Isa havia hagut de rebre assistència mèdica. 

Notícies relacionades

«L’endemà se sentia malament. Com que s’havia donat un cop al cap i li feia molt mal, es va espantar i va anar a urgències», va assenyalar Anabel per concloure tots els rumors que havien començat a circular sobre l’accident que va portar la seva cosina a l’hospital. 

D’altra banda, la neboda d’Isabel Pantoja també va voler aclarir per què va anar a urgències amb la mateixa roba que portava a la festa, ja que segons la seva versió, va anar al centre l’endemà de la celebració. «Li vaig preguntar això de la roba perquè em va xocar. Em va dir que a l’acabar la festa, Asraf li tenia preparada una sorpresa en un hotel. Va anar allà amb el que portava, i quan es va despertar al matí següent, va decidir anar a l’hospital», va revelar Anabel. 

Temes:

Sálvame