INTERCANVI D'OPINIONS

Ana Rosa retreu al portaveu de Vox el seu veto a la premsa: «Haurien de repensar-ho, no és bonic»

La presentadora ha xerrat amb Iván Espinosa de los Monteros i li ha recriminat l'actitud del seu partit cap a determinats mitjans

ar-vox

ar-vox

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La ressaca de les eleccions continua sent present en les tertúlies matinals de televisió. Aquest dimarts, Ana Rosa Quintana ha connectat en directe amb Iván Espinosa de los Monteros, portaveu de Vox, i li ha recriminat que el seu partit hagi vetat alguns companys de professió als seus actes. «Vostès també renyen, per exemple, els mitjans de comunicació», ha deixat caure la presentadora. 

Espinosa de los Monteros, per la seva part, ha afirmat que l’actitud de la formació és d’«autodefensa». «No estem renyant ningú, però rebem uns atacs absolutament injustificats, excessius i fora de tota norma. Les crítiques estan assumides, però amb nosaltres es fan coses que no han aconseguit cap altre partit», ha respost el polític, que tot seguit, ha arremès contra el Grup Prisa.  

«‘El País’ va publicar un editorial en el qual va dir que no es podia tractar Vox com els altres partits. El Grup Prisa està entossudit a atacar-nos i a mentir sobre nosaltres cada matí. D’ells un no es pot creure res, jo ja no em crec ni la llista dels 40 Principales», ha deixat anar Espinosa de los Monteros. 

No obstant, Ana Rosa s’ha mantingut ferma en convicció i li ha retret a l’entrevistat l’actitud del seu partit cap a determinats diaris, ràdios i televisions: «Crec que és just reconèixer que han tingut un èxit electoral [...] però hi ha coses que potser, ara, haurien de repensar. Per exemple, vetar alguns mitjans de comunicació en els seus actes. No és bonic». 

Notícies relacionades

«No hi ha pràcticament cap mitjà que no ens hagi atacat [...] però un mitjà que està editorialment decidit a tractar-nos diferent a la resta de partits polítics, que està decidit a mentir sobre els seus dirigents i polítiques... No he d’assumir que aquesta persona entri a casa meva», ha remarcat Espinosa de los Monteros. 

«De qualsevol manera, això podrien dir els partits d’esquerres d’alguns mitjans de comunicació d’ideologia molt més a la dreta», ha replicat Ana Rosa davant del portaveu de Vox, que ha preguntat: «¿N’hi ha algun a Espanya? No ho sabia». «¿Com que no? Vostè ho sap perfectament, igual que jo», ha conclòs Ana Rosa.