Anitta, Mónica Naranjo i Sergio Dalma, entre els convidats d''El hormiguero' aquesta setmana

Ernesto Sevilla i Joaquín Reyes també es divertiran al costat de Pablo Motos i les formigues Trancas i Barrancas

anitta

anitta

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

'El hormiguero'  arranca demà una altra setmana per rebre nous artistes nacionals i internacionals que es divertiran amb  Pablo Motos  i companyia. La primera serà la cantante Anitta, que va al programa d'Antena 3 només uns dies abans que se celebrin els premis Grammy Llatins, en què està nominada en la categoria a millor àlbum urbà pel seu disc 'Kisses'. 

Un dia després, el dimarts 12,  Sergio Dalma  celebrarà al plató d''El hormiguero' els seus 30 anys de carrera musical. L'artista presentarà davant els espectadors el nou treball amb què commemora un aniversari tan rodó: el disc i DVD titulat  'Sergio Dalma. 30... y tanto'

Ernesto Sevilla y Ernesto Sevilla i Joaquín Reyes  protagonizaran el programa del dimecres 13. Els dos humoristes hi aniran per presentar la segona temporada de la sèrie  'Capítulo 0', que es pot disfrutar cada dimarts a #0. En les noves entregues, l'espai de Movistar+ tindrà un aspecte més cinematogràfic i madur. 

Notícies relacionades

Per tancar la setmana, Pablo Motos xerrarà a 'El hormiguero' amb Mónica Naranjo. L'artista mostrarà davant el públic  'Renaissance', l'àlbum de grans èxits amb què celebra els seus 25 anys en la música i que estarà disponible a partir del 15 de novembre. 

La artista inaugura ese mismo día en Madrid 'Renaissance: la exposición', una mostra que recull material fotogràfic, vestuari i complements que mostren l'evolució de la cantant catalana durant els seus 25 anys de carrera.

Temes:

El hormiguero