COMENÇA EL RODATGE

Itziar Castro s'afegeix a 'Vis a vis: el oasis', que anuncia el seu càsting per complet

Najwa Nimri i Maggie Civantos protagonitzen l''spin off' de la ficció produïda per Globomedia

itziar-castro

itziar-castro

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

FOX ha revelat aquest dilluns el càsting per complet de ‘Vis a vis: el oasis’,la temporada extra de la ficció produïda per Globomedia en la qual Najwa Nimri i Maggie Civantos reprendran els seus papers de Zulema i Maca, respectivament. A la sèrie s’hi incorpora també Itziar Castro, que es posarà una vegada més a la pell de Goya per ajudar el duo protagonista a aconseguir el seu preuat objectiu. 

Maca i Zulema intentaran robar una tiara de diamants a la filla d’un important narco mexicà durant el casament de la jove, papers que interpretaran els actors mexicans David Ostrosky (‘La casa de las flores’) i Alma Itzel (‘Bajo el mismo cielo’). A més de rebre l’ajuda extra de Goya, les dues fugitives comptaran amb el recolzament de Mónica, Triana i la Flaca, interpretades per Lisi LinderClaudia Riera i Isabel Naveira.

D’altra banda, els intèrprets argentins Ana María Picchio (‘El marginal 3’) i Lucas Ferraro (‘Plan B’) donaran vida a Ama, l’entranyable octogenària que regenta l’allotjament rural Els Oasis i Cepo, el seu fill discapacitat, que també guarden un fosc secret.

Notícies relacionades

Ramiro Blas i Daniel Ortiz, que van formar part del càsting en anteriors temporades de ‘Vis a vis’, també col·laboraran en aquesta nova aventura. Així mateix, la trama comptarà amb la participació d’Almagro San Miguel  (‘Amar es para siempre’), Pablo Vázquez (‘Vergüenza’), Natalia Hernández (‘Amar en tiempos revueltos’), Paula Gallego (‘Cuéntame cómo pasó’), Jose de la Torre (‘Toy boy’), Iván Morales (‘La enfermedad del domingo’), Fernando Sansegundo (‘Pulsaciones’), Lolo Diego (‘Acacias 38’) i Ismael Palacios (‘Otros mundos’).

La producció, formada per vuit episodis i que ha començat a gravar-se entre Madrid i Almeria a mitjans d’octubre, tindrà de nou al capdavant com a ‘showrunner’ Iván Escobar, i tornarà a comptar amb els guionistes Lucía Carballal i JM Ruiz Córdoba. La seva estrena està prevista per al 2020.

Temes:

Vis a vis