ES JUGA L'EXPULSIÓ

'GH VIP': Alba Carrillo s'assabenta que és nominada i rep un dur missatge de Belén Esteban

La model s'enfronta a Pol i el Cejas i podria abandonar la casa dijous

alba-carrillo

alba-carrillo

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Dijous passat a ‘GH VIP’,Estela va utilitzar el poder que va guanyar en la prova de líder per treure João de la llista de nominats, provocant que Alba pugés a la palestra al costat del Cejas i Pol. I aquest diumenge, la model es va assabentar en directe que es juga l’expulsió i que, per tant, podria estar vivint els seus últims dies a la casa. 

Després que Jordi González donés pas a les imatges que mostren l’estratègia que va utilitzar Estela dins del confessionari, el públic va arrencar a aplaudir la seva decisió mentre Alba mantenia les maneres sense ni tan sols immutar-se. I és que, la col·laboradora de ‘Ya es mediodía’ ja intuïa que podria ser nominada, tal com ella mateixa va assegurar. 

«L’altre dia estava al confe amb els meus companys i ho sabia. El que m’havia sorprès era no estar nominada», va assegurar una Alba que, disposada a llançar la tovallola, va demanar als seus seguidors que no la recolzin: «Demano al públic que no voti i que el Cejas, que té molta il·lusió, continuï. Ell es mereix ser aquí més que jo, jo deixo anar els rems. És el que necessitava». «En realitat, Estela m’ha fet un favor enorme», va afirmar. 

El missatge de Belén Esteban a Alba Carrillo

Notícies relacionades

Després de revelar la llista completa de nominats, Jordi González va mostrar en pantalla alguns tuits dirigits als candidats a l’expulsió. El d’Alba va arribar de la mà de Belén Esteban, que va dedicar unes dures paraules a la model: «¿Et sembla bonic que hagis de criticar el meu concurs per justificar els teus continus errors? Jo vaig guanyar, a veure a quin lloc quedes tu. Un petó per a Mila». 

«La veritat és que sí, em sembla bonic», es va limitar a respondre entre rialles Alba, que va situar els espectadors a llegir una resposta més àmplia en el seu blog. Quan Jordi li va suggerir que digués el que pensava «en calent», la concursant s’hi va negar: «No, ho sento»