A SÁLVAME

Belén Esteban s'emprenya amb els polítics i parla sobre la situació a Catalunya

La col·laboradora es va mostrar visiblement molesta amb l'actitud de la classe política davant de les noves eleccions

belen-esteban

belen-esteban

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Hugo, el nòvio d’Adara, va acudir dimecres al plató de ‘Sálvame’ i va aprofitar per parlar dels300.000 euros de premi que es va emportar com a guanyador de ‘GH Revolution’ i que ha invertit en negocis. No obstant, després de la insistència de Jorge Javier Vázquez, l’exconcursant va explicar que Hisenda es va emportar el 48% dels diners. Una cosa que, si bé no és cap secret, va provocar l’emprenyament de Belén Esteban.

La col·laboradora, que va donar el premi que va guanyar com a vencedora de la tercera edició de ‘GH VIP’, no va poder contenir-se i va esclatar: «A Hisenda li toca tot. La loteria, els premis... li toca tot». Però l’emprenyament de l’Esteban no es va limitar a aquest comentari, ja que va deixar anar una pulla a la classe política. «Però vaja, què hem de dir. En eleccions és millor no parlar, perquè si ho haguéssim de fer...», va deixar anar la col·laboradora. 

Belén Esteban: «¡Visca Espanya!»

Notícies relacionades

No obstant, la princesa del poble es va escalfar i va continuar amb la reivindicació: «Ara en eleccions tot és molt bonic i meravellós, fins que pugen. Ja parlaré, i tant que parlaré, diré veritats com cases». Per si no n’hi hagués prou, Belén es va pronunciar sobre el conflicte a Catalunya amb una frase que va provocar un gest de desaprovació en Jorge Javier Vázquez. «¡Visca Espanya! Almenys per a mi», va exclamar. 

Al veure la freda reacció del presentador, notablement molest, la tertuliana va recular i va matisar: «Almenys per a mi. Jorge, escolta’m, jo respecto». «No vull entrar en aquest tema perquè és molt complicat, però el dolent de tot això és que perdem nosaltres», va concloure Belén.