PER CULPA DE LA DISFRESSA

Noemí es rebel·la a 'GH VIP' després de ser escollida com a 'moble' de la casa: «No era necessari»

La concursant es va sentir humiliada i va decidir treure's la disfressa de caixa que li va proporcionar l'organització

noemi

noemi

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Per primera vegada en la història del programa, aquest dimarts els espectadors de ‘GH VIP’ van tenir l’oportunitat d’escollir el ‘moble’ de l’edició, o dit amb altres paraules, el concursant que passa més desapercebut per la casa. Els dos habitants que es van disputar aquest dubtós honor van ser Noemí i Gianmarco, ja que van ser els que més vots van rebre durant l’emissió del ‘Límite 48 horas’. 

El títol va recaure finalment en la protagonista de ‘Los Gipsy Kings’, que al principi va demanar perdó als que «s’esperaven més» d’ella. «Ho sento molt, potser és que no estic acostumada a això. És la primera vegada que estic sola, sempre que he sortit ha sigut amb la meva mare i m’aferro molt a tenir el recolzament d’algú. Igual s’està notant a fora», va explicar. 

 Al confessionari, Noemí va descobrir que haurà de portar posada la disfressa d’una caixa durant una hora al dia i durant una setmana a tall de càstig, una cosa que al principi es va prendre amb humor. «¿Tants anys esperant venir aquí per acabar així? ¡Això em fa cos de Bob Esponja! ¡No em fa cintureta Kardashian!», va exclamar.  

Notícies relacionades

Però, minuts després, va canviar d’opinió i es va rebel·lar contra el programa al treure’s la disfressa. «Soc la primera que em ric de mi mateixa fins a un cert límit. Això no és necessari quan estem aquí dins, estem molt malament. Qualsevol cosa de l’exterior ens afecta molt. Penso en la meva família, per si ho està passant malament per mi», va explicar sense saber que la seva mare Raquel era al plató lluint la mateixa disfressa que ella. 

«T’estimo, posa-te’l que tu ets guapa amb caixa i sense caixa. Humor vida meva, humor», va poder dir-li després Raquel a la seva filla. La concursant, entre llàgrimes i molt emocionada, va decidir seguir els seus consells i va acabar ficant-se de nou dins de la caixa.