EL 2014

'La Sexta noche' recupera la primera vegada d'Irene Montero al seu plató i la seva picabaralla amb Pablo Casado

La portaveu d'Unides Podem va acudir aquest dissabte al plató de l'espai polític de La Sexta

irene-montero

irene-montero

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘La Sexta noche’ va aprofitar aquest dissabte la visita d’Irene Montero al seu plató per fer un cop d’ull al passat i repassar la trajectòria personal i professional de l’actual portaveu d’Unides Podem. A la secció ‘Memoria de pez’, Verónica Sanz va mostrar als espectadors algunes fotografies de la infància de la política i els seus inicis com a activista el 2014, quan va col·laborar amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca per recolzar famílies desnonades. 

Però, a més, la copresentadora també va rescatar la primera vegada d’Irene Montero com a tertuliana de ‘La Sexta noche’. Va ser el desembre del 2014 quan va coincidir al plató amb Pablo Casado, que quatre anys més tard acabaria sent president del Partit Popular. En aquell temps, els dos polítics van protagonitzar un xoc després que la de Podem critiqués la situació en què es trobava el país sota el mandat de Mariano Rajoy. 

Notícies relacionades

«¿S’imaginava llavors on estarien cadascun de vostès?», va preguntar Sanz a Montero després de veure el fragment de la seva intervenció. «No m’ho imaginava. Desitjo que Casado no governi mai en aquest país, perquè crec que el PP no fa cap bé ni a Espanya ni als espanyols quan governa», va assegurar la portaveu d’Unides Podem. 

No obstant, Montero va revelar que no té cap problema amb Casado a nivell personal, sinó tot el contrari: «Personalment, potser per l’experiència que ens ha unit, perquè ell també té un fill que va ser prematur, no m’esperava poder trobar un punt dins de la discrepància política absoluta». «N’ha estat pendent, i això és d’agrair en un rival polític, que s’hagi preocupat i interessat honestament», va afirmar.