VÍDEO

1-O: Dues periodistes defensen una companya de TVE que estava sent increpada

Laia Sanz, d''Informativos Telecinco', va ser una de les reporteres que va intentar ajudar Laura Mesa durant la seva tensa connexió en directe

tve

tve

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest dimarts es van viure moments de màxima tensió durant les manifestacions de l’1-O a Barcelona. Sense anar més lluny, un equip d’‘Informativos Telecinco’ va ser increpat per diverses persones que van empènyer i fins i tot van llançar líquid a sobre de la periodista Laia Sanz. Però a més, una altra reportera de TVE va viure en primera persona les dificultats a l’hora d’informar sobre el que estava passant. 

En una connexió en directe amb el Canal 24 HorasLaura Mesa comentava l’arribada de la manifestació a la seu de la Comissió Europea mentre un grup d’assistents intentava impedir la seva feina amb crits i esbroncades. 

Notícies relacionades

En aquestes imatges es pot veure la mateixa Laia Sanz protegint la seva companya i posant-se davant dels agressors perquè no poguessin arribar fins a ella. Ángela García Romero, periodista de TVE, també va ajudar Mesa perquè pogués fer el directe sense que els incidents anessin a més. 

Altres periodistes com Diego Losada, presentador d’‘España directo’, han mostrat el seu rebuig d’aquest tens episodi. «¡Això és indignant!», escriu el comunicador, que recorda en el seu missatge que García Romero va ser agredida amb una pedra durant la Diada. Marc Calderó, de ‘Ya es mediodía’, també ha qualificat com a «intolerables» aquestes imatges: «Periodistes d’altres mitjans protegeixen Laura Mesa mentre és increpada i coaccionada, en directe, per manifestants que diuen defensar la democràcia». 

Temes:

Telecinco TVE