RÀNQUING

Els altres Jordi Hurtado: televisius que es porten molt bé amb el pas del temps

Fem un repàs pels rostres de la tele que, igual que el presentador de 'Saber y ganar', són molt a prop de la immortalitat

presentadores

presentadores

3
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

És una broma més que recurrent: els anys passen, però no de la mateixa manera per a tothom, i Jordi Hurtado sap de què parla. El presentador fa que presenta ‘Saber y ganar’ a La 2 des de 1997, any des que sembla que va deixar d’envellir per convertir-se en el que alguns anomenen immortalitat. 

Però el cas de Hurtado no és l’únic: hi ha més rostres televisius que, o bé perquè fa diversos anys que són al capdavant d’un mateix programa o bé perquè han fet un pacte amb el diable, semblen avenir-se amb el pas del temps. Són els següents:

Susanna Griso

Tot i que alguns no ho recordin, Susanna Griso ja fa tretze anys que és al capdavant d’‘Espejo público’,l’espai de reportatges que Antena 3 va convertir en el seu magazín matinal el 2006. Des d’aleshores la presentadora no és que no hagi complert anys, és que fins i tot sembla que els ha descomplert, també afavorida per un ‘look’ més actual.

Ana Blanco

Ana Blanco presenta alguna edició del ‘Telediario’ de La 1 des de 1992. Des d’aleshores, la televisió i el format informatiu han evolucionat molt. En canvi, la periodista, igual que Jordi Hurtado, amb prou feines ha vist modificada la seva imatge, i manté gairebé la mateixa tallada de cabells tan característica. 

Christian Gálvez

Hi ha casos que són com el bon vi, amb els anys milloren. Això li passa a Christian Gálvez, presentador de ‘Pasapalabra’ a Telecinco des del 2007.  Va debutar a ‘Caiga quien caiga’ el 2005, quan tenia 25 anys. Ara, a punt de complir 40, segueix millor que llavors. 

Anne Igartiburu

Ni més ni menys que 22 anys fa Anne Igartiburu que connecta cada migdia amb els seus «corazones». ‘Corazón’, el mític espai de premsa rosa de La 1, no ha perdut l’essència dels seus inicis, i el mateix li ha passat a la seva presentadora, que continua sense tenir rival donant les Campanades cada Nit de Cap d’Any des de la Puerta del Sol. 

Paloma Lago

Un rostre molt familiar a la televisió dels 90 i principis dels 2000 va ser el de Paloma Lago, vinculada a Telecinco i especialment a TVE, on va estar al capdavant de l’espai infantil ‘TPH Club’. Doncs bé, tot i que ja hagin passat gairebé 20 anys des d’aleshores, la model i presentadora pot dir que els anys no li han fet efecte. 

Lourdes Maldonado

Lourdes Maldonado no només va canviar de cadena el 2017, també va canviar de ‘look’. La que fos presentadora d’‘Antena 3 Noticias’ va fitxar al ‘Telenoticias’ de Telemadrid estrenant nova imatge amb què va rejovenir i per la qual sembla que no passa el temps per a ella.

José Toledo

Jose Toledo ha sigut una de les cares principals de TVE durant més de 20 anys, i en tot aquest temps no sembla haver experimentat els símptomes del pas del temps a nivell físic. Està clar que l’expresentadora de ‘Cartelera’, ‘Gente’ i ‘Corazón’ no aparenta els 56 anys que ha complert aquest 2019. 

Dani Martínez

Notícies relacionades

Tot i que ja comptava amb una extensa trajectòria a televisió, Dani Martínez va fer el salt a la fama com a copresentador de ‘Tonterías las justas’. Vuit anys després, l’actual presentador de ‘El concurso del año’ i jutge de ‘Got talent’ llueix uns estilismes molt més madurs, però no ha deixat enrere la imatge juvenil amb què es va donar a conèixer i amb què va captivar el públic de les sobretaules de Cuatro. 

Sonia Ferrer

Tanca aquest rànquing Sonia Ferrer, una de les presentadores més reconegudes de la televisió espanyola que sembla haver desafiat amb gran èxit al pas del temps. La presentadora de ‘De todo corazón’ i col·laboradora de ‘Buenos días’ a Telemadrid sembla haver rejovenit i llueix el mateix somriure que fa gairebé 20 anys, quan estava al capdavant del mític ‘Gente’ de TVE. 

Temes:

Jordi Hurtado