NOUS PROJECTES

Phoebe Waller-Bridge firma un acord exclusiu amb Amazon després d'arrasar en els Emmy

La creadora i protagonista de 'Fleabag' desenvoluparà nous continguts per a la plataforma

phoebe-waller-bridge

phoebe-waller-bridge

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Amazon Studios ha anunciat aquest dimecres que ha firmat un acord global amb Phoebe Waller-Bridge, una de les grans triomfadores delsEmmy 2019. La creadora i protagonista de ‘Fleabag’ crearà i produirà nous continguts en exclusiva per a la plataforma després d’aconseguir sis guardons en els prestigiosos premis. 

Waller-Bridge va ser premiada diumenge passat amb l’Emmy a la millor actriu de comèdia, mentre que ‘Fleabag’ va aconseguir la victòria en les categories de millor sèrie de comèdiamillor guió de comèdia i millor direcció de comèdia. A més, durant la setmana anterior, va rebre dos premis creatius més. 

«Estic increïblement entusiasmada de continuar la meva relació amb Amazon. Treballar amb l’equip a ‘Fleabag’ ha sigut creativament parlant un somni fet realitat. Ens hem sentit com a casa. ¡Tinc ganes de posar-nos en marxa!», ha declarat Waller-Bridge després d’anunciar-se el seu fitxatge per Amazon. 

Jennifer Salke, directiva d’Amazon Studios, ha assenyalat que se senten «emocionats» de poder continuar la seva relació amb l’actriu. «Com ha quedat plasmat amb el seu gran èxit en els premis Emmy aquesta setmana, és enginyosa, brillant, generosa i virtuosa en múltiples fronts incloent-hi guió, actuació i producció», ha afegit. 

Notícies relacionades

Waller-Bridge ha aconseguit també afalacs com a escriptora i ‘showrunner’ amb la primera temporada de ‘Killing Eve’, protagonitzada per Sandra Oh i Jodie Comer, que es va emportar l’Emmy com a millor actriu de drama.  

Així és ‘Fleabag’

La comèdia narra la vida de Fleabag, una jove londinenca de 30 anys, directa i descarada, que passa per una crisi vital després de perdre la seva millor amiga. La seva actitud és inconformista, se’n va al llit amb qualsevol que s’acosta a ella, demana diners a tots els seus parents i es nega a portar d’una vegada una vida independent. Sense objeccions, la protagonista desafia l’espectador que vulgui plantejar-se realitzar un judici moral sobre les seves accions