AL COSTAT D'AINHOA ARTETA

Omar Montes apareix per sorpresa a 'El hormiguero': «L'òpera és art, com el trap»

El programa d'Antena 3 va emetre un reportatge per mostrar les diferències entre dos estils musicals radicalment oposats

omar-montes

omar-montes

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Tot i que estem acostumats a veureOmar Montes a Telecinco com un personatge més del món del cor, el guanyador de ‘Supervivientes 2019’ va fer el salt aquest dimarts a Antena 3 per parlar de la seva faceta com a cantant. ‘El hormiguero’ va emetre un reportatge per mostrar les diferències entre el reggaeton i l’òpera i per a això va comptar amb la participació d’Omar al costat de Rvfv i Ainhoa Arteta

L’estrella de l’òpera va mostrar els exercicis que realitza per escalfar la veu i va explicar que continuarà estudiant música «fins al final dels seus dies», mentre que Montes va reconèixer que no dedica cap hora del dia a assajar els seus temes.  

Notícies relacionades

Respecte a la quantitat de diners que ha invertit en la seva formació, Arteta va assegurar que «tot» el que ha guanyat: «No tinc res, un no es fa ric amb això». Una resposta molt diferent va donar l’exnòvio d’Isa Pantoja, que va recórrer al seu habitual sentit de l’humor: «Per a l’Auto-Tune, 100 euros». «A La Línea de la Concepción, en un privat per a uns ‘gitanos forts’, em van donar entre 70.000 i 80.000 euros», va afegir. 

Quan li van preguntar per la seva opinió sobre el reggaeton, Arteta va reconèixer que és un estil que li «encanta» però va confessar que li fallen «les lletres». «Són tot metàfores», va explicar Montes durant la seva trobada amb l’artista. El cantant urbà, a més, va afirmar que «l’òpera està de puta mare, és art, com el trap»

Temes:

El hormiguero