COP D'ULL AL PASSAT

Mor Camilo Sesto: el seu pas per 'Tómbola', 'Salsa rosa' i altres programes de televisió

L'artista, que ha mort als 72 anys, va concedir nombroses entrevistes als mitjans de comunicació

camilo-sesto

camilo-sesto

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Camilo Sesto ha mort aquest diumenge als 72 anys d’edat, una notícia que ha provocat nombroses reaccions a les xarxes socials. Com tot artista que es preui, l’intèrpret d’èxits com ‘Vivir así es morir de amor’ va visitar nombrosos platós de televisió al llarg de la seva carrera musical. Durant els últims 20 anys va concedir entrevistes a formats de cor com a ‘Tómbola’ o ‘Salsa Rosa’,i més recentment, va participar en altres programes com ‘Tu cara me suena’ o ‘Zapeando’

Una d’aquestes aparicions televisives es remunta a l’any 2000, quan Sesto va accedir a trepitjar l’estudi del polèmic ‘Tómbola’ de Canal 9. Allà es va enfrontar a les preguntes de periodistes com Karmele Marchante i Jesús Mariñas en una entrevista que va estar marcada per la tensió amb tots dos des del principi. «Des que ha descobert que no és el pare de la nena que ha tingut Diana María, estarà emprenyat», va dir el periodista davant del cantant, que el va mirar fixament sense articular paraula.

Uns anys després va tornar a televisió com a convidat de ‘Salsa rosa’, que va recordar els grans èxits de la seva carrera abans que fes la seva aparició estel·lar en plató davant dels aplaudiments del públic. «Estic molt satisfet amb tot el que he fet», va reconèixer davant de Santi Acosta. Malgrat que la vida personal de l’artista va ser la pedra angular de la seva intervenció davant de les càmeres de Telecinco, es va mostrar molt més còmode que al pas per Canal 9. A més, va assegurar que mai s’havia sentit «assetjat» per la premsa: «És un terme molt fort, tota la vida haurà sigut així. Jo no me’n queixo»

La vida de l’artista també va ser molt present en altres programes del cor com ‘DEC’, l’espai que va capitanejar Jaime Cantizano entre 2003 i 2011. Antonio Montero, col·laborador en aquell temps del format d’Antena 3, va aconseguir una entrevista amb la dona i amb el fill de Camilo Sesto, que malgrat parlar de la complicada relació amb el seu pare, va sortir en la seva defensa. «Té un cor molt gran», va assegurar. 

Després de molts anys sense trepitjar la televisió, Camilo Sesto va acceptar el 2010 la invitació de ‘La mañana’ de La 1 per parlar davant de l’audiència de la seva retirada dels escenaris. L’intèrpret va xerrar amb Mariló Montero i va llançar un dard a la premsa rosa: «Aquest programa és de tots, és molt familiar, no és de treure-li els budells a ningú. Això és d’agrair avui dia».

Notícies relacionades

El 2016, va participar en una connexió en directe amb ‘Espejo público’ amb motiu de la publicació del seu últim disc recopilatori. Una altra de les seves parades en plena promoció del seu treball va ser ‘Zapeando’, on va explicar el motiu pel qual, segons ell, mai va participar a Eurovisió: «Mai hi vaig voler anar perquè està manipulat».

Un any més tard va ser el convidat estel·lar d’una de les gales de‘Tu cara me suena’. «Estem davant d’un moment històric d’aquest programa, rebem un home que ha sigut àmpliament imitat en aquest programa», va dir Manel Fuentes abans que la llegenda de la música espanyola fos rebuda amb el públic dret. «A qui millor he vist fent de mi ha sigut Edu Soto», va reconèixer. Resulta que aquest mateix any, van protagonitzar una picabaralla a Twitter després que Sesto qualifiqués de «nefasta» la versió que va fer Soto de ‘Vivir así es morir de amor’ en ‘La mejor canción jamás cantada’