A LES XARXES SOCIALS

La reflexió de Mercedes Milá per la mort de Blanca Fernández Ochoa: «Tenia 0 euros, ¿qui ho va permetre?»

La presentadora ha compartit un missatge en el seu compte d'Instagram en què lamenta que l'esquiadora no rebés ajuda

mercedes-mila

mercedes-mila

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La mort de Blanca Fernández Ochoaha commocionat tota la societat i continua generant tota mena de reaccions. Una de les més contundents ha sigut la de Mercedes Milá, que ha compartit una reflexió a les xarxes socials després que hagin sortit a la llum les informacions, que apunten que la medallista olímpica passava un mal moment econòmic. 

Notícies relacionades

«Heroïna del nostre esport. Ara tot són laments, reconeixements, consternacions i condol per la mort d’una llegenda», comença dient la presentadora de ‘Scott i Milá’, que llança una pregunta en el seu missatge: «No sabem res. No sabem com ni per què ha mort. Al sentir que tenia 0 euros en el seu compte del banc, les meves preguntes són: ¿Qui va permetre aquesta ruïna?». 

Milá va més enllà i es dirigeix directament a «les famoses autoritats del nostre esport». «¿Van ajudar aquesta grandíssima esportista que ara anomenen llegenda? No és la primera ni serà l’última ¿per què es fa tan malament?», conclou la que va ser presentadora de ‘Gran hermano’ a Telecinco. La seva publicació ha despertat un intens debat en els comentaris i ha aconseguit més de 5.600 likes