POLÈMICA ACTITUD

Crítiques a dos reporters de 'Cazamariposas' per les seves paraules sobre la desaparició de Blanca Fernández Ochoa

Sergio Silva va pujar un vídeo a les xarxes socials que ha provocat la indignació d'un elevat nombre d'usuaris

cazamariposas

cazamariposas

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les cadenes de televisió continuen informant desde Cercedilla (Madrid)  sobre l'última hora de la recerca de  Blanca Fernández Ochoa. Però no només els espais informatius s'han desplaçat fins a la base de l'operació, ja que formats d'entreteniment com ara  'Cazamariposas'  també hi han acudit per oferir les últimes dades sobre el cas que manté atenta tota la societat. 

Notícies relacionades

Durante las últimas horas, el programa de Divinity El programa de televisió s'ha situat en el focus de les crítiques pel polèmic vídeo que van gravar dos dels seus reporters i que posteriorment van compartir a les xarxes socials. "Estem en un moment de relax. Tothom aquí està molt seriós amb el tema, i la Irene i jo estem bé,  ens és una mica igual. ¿Som males persones o no?", es pregunta Sergio Silva en la gravació. 

"Estamos 'living'", confirma la seva companya en el vídeo que ha provocat la indignació d'un elevat nombre d'usuaris a les xarxes socials. "L'ambient és tens, els periodistes estan seriosos... nosaltres estem aquí cridant i partint-nos el cul", afegeix en una altra gravació que finalment va ser eliminada, segons recullen diversos mitjans. Ara per ara,  ni el programa ni els reporters s'han pronunciat sobre aquesta polèmica actitud que està fent parlar tant.