La recerca de Blanca Fernández Ochoa incorpora llanxes

El propòsit és rastrejar l'embassament de Navacerrada i altres zones d'aigua pròximes al lloc on va desaparèixer l'exesquiadora

la busqueda de blanca fernandez ochoa incorpora lanchas / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

El dispositiu de recerca de l’exesquiadora Blanca Fernández Ochoa a Cercedilla (Madrid) ha començat aquest dimecres amb la participació del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil a les zones d’aigua dins de l’àrea que s’està rastrejant, entre les quals,l’embassament de Navacerrada.

► Blanca Fernández Ochoa: Últimes notícies en directe

Blanca Fernández Ochoa: Últimes notícies

En aquesta jornada seran més de 300 les persones que recorreran diferents rutes per la Vall de la Fuenfría, emplaçament on va ser trobat aquest diumenge el cotxe de la medallista olímpica.

Mig centenar de voluntaris recorreran noves rutes planificades per l’operació, tasca en què també participa la família, que està aportant idees sobre nous recorreguts que li agradaven a la desapareguda.

Llanxes, drons i gossos

La novetat aquest dimecres és la incorporació de llanxes del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil que recorreran, principalment,l’embassament de Navacerrada per buscar noves pistes. Fonts de la investigació han explicat que aquest grup buscarà en "totes les zones d’aigua" pròximes a l’operació.

Notícies relacionades

També s’utilitzaran els drons i gossos que han estat participant en el dispositiu amb la intenció de recórrer la zona de Siete Picos que encara no ha sigut rastrejada.

L’alcalde de Cercedilla, Luis Miguel Peña, ha explicat que la xifra de voluntaris serà a partir d’avui de 50 persones per jornada. A més, les forces i cossos de seguretat de l’Estat faran dos balanços de la jornada, a les 12.00 i a les 18.00 hores, al post de comandament.