DES DE 'MADRID DIRECTO'

Inmaculada Galván respon a Díaz Ayuso: "Telemadrid sí que és un servei públic"

La presidenta de la Comunitat de Madrid va assegurar que la cadena autonòmica "ja no és un servei públic essencial"

telemadrid

telemadrid

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Isabel Díaz Ayuso, la nova presidenta de la Comunitat de Madrid, va assegurar aquest dilluns que Telemadrid "ja no és un servei públic essencial" i que té "altres prioritats", posant en dubte la continuïtat de la cadena autonòmica. Unes polèmiques declaracions a les quals Inmaculada Galván, presentadora de 'Madrid directo' ambEmilio Pineda, va decidir respondre durant l’emissió del format d’actualitat.

"Avui comença la nova temporada dels serveis informatius aquí en aquesta casa, Telemadrid, amb alguna cara nova que coneixeran", va començar dient la periodista al final del programa abans de llançar una indirecta a Ayuso, a l’assegurar que mantindran "l’afany de servei públic" per a tots els espectadors. "Perquè sí, Telemadrid és servei públic", va rematar Galván. 

Notícies relacionades

En una entrevista amb Federico Jiménez Losantos a EsRadio, Ayuso va assegurar que Telemadrid ha de "justificar" els seus comptes i que ha de ser "un servei públic amb audiència". "Un servei públic sense públic no és un servei i demanaré la mateixa hostilitat que a la resta. Veurem com funciona i a partir d’allà decidirem", va deixar caure la política. 

Telemadrid fa el seu agost

Telemadrid va tancar l'agost amb un bon resultat d’audiència. La cadena madrilenya va vorejar el 6,5% de quota de pantalla, el seu millor registre des de l’abril del 2012 (6,9%) gràcies al gran rendiment dels seus espais informatius i dels seus principals programes, que no només no han tancat durant l’estiu, sinó que s’han mantingut amb els seus millors índexs de seguiment dels últims anys.