A ANTENA 3 NOTICIAS

La reacció de Matías Prats després de la desaparició de Blanca Fernández Ochoa

El periodista li va dedicar unes emotives paraules a la medallista olímpica i es va mostrar segur que intentaran trobar-la com més aviat millor

url-matias

url-matias

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les reaccions a la desaparició de Blanca Fernández Ochoa continuen protagonitzant l’actualitat televisiva. Després que la Policía denunciés la seva desaparició a través del seu perfil de Twitter, Matías Prats ha tingut una emotives paraules cap a la medallista olímpica, membre d’una saga de grans esportistes amb qui sempre ha tingut una gran i estreta amistat: “És una lluitadora infatigable. És la millor esportista espanyola, medalla d’or al mèrit esportiu... Estem segurs que intentarem trobar-la com més aviat millor”.

En aquesta intervenció, el periodista va fer la vista enrere i també va rememorar com li va explicar al nostre país les grans fites que havia aconseguit l’esportista en la seva trajectòria professional: “Vaig tenir l’oportunitat de narrar les seves principals proeses al món de l’esquí juntament amb seu germà Paco a la medalla de bronze als Jocs Olímpics d’Albertville 1992.

Notícies relacionades

“Quatre anys abans, s’havia quedat a tres portes de l’or en la prova d’eslàlom de Calgary 1988.  Per la diferència horària, recordo que Espanya pràcticament es va paralitzar per la possibilitat que una dona guanyés la medalla d’or en uns Jocs”, va afirmar Prats.

Després de ser preguntat per Mónica Carillo, el comunicador també va parlar sobre la figura de Paco Fernández Ochoa, el seu germà i també medallista olímpic: “El seu germà era tot força i il·lusió. Esperava que la seva germana aconseguís l’or, que se li va escapar per primera vegada a Calgary. Després estava segur que tard o d’hora aconseguiria la medalla, i es va quedar amb el bronze”.