A 'LA SEXTA NOCHE'

L'atac de riure de Paco Marhuenda per l''enganxada' entre Antonio Maestre i Antonio Miguel Carmona

Els dos col·laboradors van mantenir un debat sobre l'esquerra que va desencadenar les rialles del periodista

marhuenda

marhuenda

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El plató de ‘laSexta Noche’ s’ha convertit aquest dissabte en l’escenari d’un apassionat debat entre Antonio Maestre i Antonio Miguel Carmona, que es va originar quan el periodista va defensar que Pedro Sánchez “sempre ha sigut un dels representants més grans dels socioliberals”. A més, va afirmar que al PSOE “li agrada expressar tot el d’esquerres que és però li costa demostrar-ho”. 

“Tu sí que ets graciós”, responia Carmona entre rialles abans de recordar alguns dels mèrits dels socialistes: “Només hem universalitzat les pensions, la sanitat pública i l’educació pública... però tenim problemes per solucionar les coses”. “De lliçons d’esquerres, les justes”, va afegir després d’escoltar els arguments de Maestre, que considera que el PSOE ha triat “mirar cap a la dreta” en lloc d’“a l’esquerra”. 

Notícies relacionades

Mentrestant, Paco Marhuenda no dissimulava el que estava disfrutant de l’enfrontament dialèctic entre els col·laboradors. “És boníssim”, va apuntar quan l’atac de riure l’hi va permetre. Carmona, que continuava centrat en la picabaralla amb Maestre, va llançar un altre dard al periodista: “Som més d’esquerres que molts dels que us ompliu la boca de ser d’esquerres”.

“¿De debò no et cau la cara de vergonya de venir aquí a discutir per qui és més d’esquerres? ¡Em sembla vergonyós!”, va etzibar Elisa Beni al socialista mentre les rialles de Marhuenda encara se sentien de fons. Després de la batalla entre Maestre i Carmona, diversos col·laboradors van coincidir que eren la representació “del que està passant en aquest país”

Temes:

La Sexta